Souhlasím částečně..

Na jednu stranu je pravda že leckdo novej je tu zesměšněnej páč si neumí v garáži sám opravit auto a vlastně to ani nemusí bejt nováček - já taky mechanik nejsem a nikdy nebudu, i když jsem tady na foru x let a měl jsem x BMW, tak o nastavení rozvodů nebo swapu si se mnou nikdo nepokecá, a když mám nějakej "laickej" dotaz, tak většinou píšu sz konkrétním lidem, u kterejch vim že se dočkám správný odpovědi. Založit si tady téma s nějakým dotazem na motor m52 tak za chvíli z toho je 4 stránkový téma kde každej druhej příspěvek bude začínat "nevím..", "nejsem si jistej..", "m52 nemám, ale moje m40 dělá něco podobnýho.." atd.
Tady je prostě smůla i výhoda zároveň, že na tomhle foru je myslim větší koncentrace automechaniků než na jinejch forech, páč kdo se v autech vrtá tak asi nebude skalním příznivcem třeba Peugeotu že jo, ale má doma klasický, spolehlivý, rozumně vyrobený auto.. Z čehož vzniká že v jeho očích se tu plno lidí ptá na kraviny a "nemechanici" si připadaj jako paka že to nevědí sami.
Jenže pak je tady taky ta druhá skupina, kdy si plno mladejch jitrnic našetří pár peněz z brigád, koupí první levný BMW který v nejbližším bazaru mají, protože chce mít hustohustýho Baworáka a pak tady zakládá témata typu že něco hučí na spodku a jaký největší kola se na e30 vlezou..
Ke stylu moderování Max-Maxe se vyjadřovat nebudu, nějak jeho chování tady nesleduju, takže nevim co komu "udělal" nebo ne, ale obecně mi tohle forum přijde docela zaplevelený, ukecaný, plný OT a "fandění, suprovejch prací, poren apod.", takže já za sebe bych se naopak přimlouval k nekompromisnějšímu zacházení s lidma který tady na foru chtějí fungovat ale nepochopili styl jeho fungování. Neříkám stírat je po prvním dotazu, ale slušně nejdřív upozornit na funkci hledat, popř. jasná stručná odpověď na jejich dotaz a pak téma zamknout. Pokud se tady zaregistruje normální kluk kterej prostě má e30 rád, má něco v hlavě a něco neví, tak prostě do tématu napíše že se v tom nevyzná a jestli mu někdo prosím poradí. Nepamatuju si že by na takovejhle dotaz někdo odpověděl stylem jdi do prdele apod. Už ze stylu jakým tady někdo dotazy pokládá je myslim znát co je zač a jestli vůbec má smysl mu odpovídat. Pokud je to boreček s kšiltovkou nakřivo jako strýček Pompo a nedojde mu že se stupidně ptá na věc která tu je vysvětlená tisíckrát, tak se holt bohužel nedá nic dělat. Pak tady vznikaj témata typu "co si myslíte o motoru m20 2.0i" - no, co si o něm asi může kdo myslet, každej má ten nejlepší motor kterej BMW vyrobilo právě ve svým autě, takže ve finále se ten co se ptal akorát dozví, že všechny motory žerou stejně, ať kouká na korozi a že m20 2.0i je nejlepší a zároveň nejlepší volba. O hovnu.
Jsem se nějak rozepsal

Prostě trochu přísnějct by to tady naopak neuškodilo.
P.S. Nic z tohodle příspěvku nebylo ani na adresu Maxe ani Tomika, jejich spor je mi upřímně šumák