Taky nevím, co to je za nový hit ( nejen tady, ale i třeba v Annonci ) kupovat auta, díly a podobný věci prostřednictvím SMS - můj názor je, že když chci něco za X tisíc koupit, tak mám na telefon - už mě nebaví SMS typu koupím to a to, zavolej, nemám kredit.
Sice je to tady veřejný fórum, ale někteří jedinci mají prostě pocit, že když neokomentují každý příspěvek, tak se asi zboří svět.
A to pomíjím inzeráty typu " byl by zájem o ... " a " asi prodám ... ". Autoři asi čekají, že jim někdo utrhne ruce a bude je prosit, aby mu to či ono prodali.
I kdyby tu někdo prodával zbořenou shnilou 318 za dva mega, je to jeho problém, pro případné rýpaly jsou tu SZ, maily, telefony, ICQ a nevím co ještě. Myslím tedy dostatek prostředků říct prodávajícímu svůj názor.
A ještě námět pro ty věčné komentátory - založte si v Pokecu téma třeba " to a to auto v bazaru je drahé " a ty můžete projevovat ty svoje moudra - jako třeba že už z fotek víte, že to bylo bouraný, žere to olej, nesvítí kontrolka dálkových a světýlko v kufru. Podobných odborníků se určitě přidá spousta, můžete tam vést velice fundované debaty.
Pokud jsem se někoho dotknul, tak ať se neuráží, ale muselo to ven