NOVÁ CENÁ DO TŘÍ DNŮ TO MUSÍ BÝT PRYČ PRODAM TO ZA 30 TISÍC BEZ ALPIN
takže:
BMW 730i e32 automat S;E;M, r.v. 94, abs, asc, pdc, hdc, 2x airbag, alarm, kůžený interiér sedačky zachovalé, roletky na dveřích a zadní je v elektrice, v zadu elektrické opěrky hlav, výhřívané sedačeky přední i zadní, výhřívané zpětné zrcátka a čelní sklo, tonovaná skla s kartičkou atestem a podpisem, elektronické samozatmavovací z5tné zrcátko (neodklápí se ale zatmavuje), tempomat, automatická dvou zóná klimatizace, smradové čidlo, velký palubní počítač (dodělává se), 10x repro, elektrický šíbr, samosvor, komplet osvětlení interieru, zánovní (půl roku stará) baterie 88 Ah, ALU ALPINY 17" na velice slušných a značkových gumách né žádne špurky... a různé vychytralé věcičky nevim co to mělo vše v základu takže nevim jestli psát dovírání oken při zamyknutí... dále to má originál dálku ale ještě jsem jí nezprovoznil... několik dílů mam doma (nové i staré) připravené těsnění na oil vanu a víko ventilů... pak nové svíčky NGK ty tam chci ještě dát... pak oil filtr a nový olej samozřejmě... a možná ještě něco už nevim... ted jsem tam dělal pravé rameno a uložení předního stabilizátoru... dále mam k tomu origo BMW starší ale dobrý chladič... a pod... fakt nevim je toho kotel nějak jsem neplánoval prodej plánoval jsem si jí pěkně vyvonět... je v tom LPG podtlak který mam odpojený a nepoužívam ho neni problém ho zapojit seřídit a jezdit ale já na to nějak neměl nervy vše je legalní bomba do 2016 myslím... dále je tam dávaný starší origo výfuk poseldní díl jinak výfuk docela dobrej poslední díl velice pěkný středový taky a katiky taky ale drnčí což je na zešílení tedy jako když člověk stojí venku... brzdy jako destičky a obložní je dělané ale už je to nějakou chvíli ale myslím že jsou ještě hodně slušně tak půlka až třičtvrtě tam ještě zbývá... dával jsem nové silenbloky na výfuk u posledníhu dílu... na pár místech rezne to chce vidět... důvod prodeje je že jsem koupil tak nějak nečekaně E38 která se nedá odmítnou...
více INFO a FOTO SZ nebo emailem: vencars@email.cz nebo na telefonu 775 434 766
nevim co víc k tomu ted dodat rád bych aby jí někdo dodělal nemyslím odepsal ale dodělal aby z ní byla "kočka" v největším pořádku... v inzerátech co jsem koukal se podobná nenajde... hlavně tedy výbavou
Už to začíná hodně překážet takže:
Cena za vínovku (94) BEZ kol s hafo věcma k tomu nové i staré ale bez technické je 38 tisíc Kč
Cena za vínovku (94) s kolama a hafo věcma k tomu a bez technické 53 tisíc Kč