Hustý týpci...
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Pozor
Já proti golfům nic nemám, kámoš má golfa II a sedí mu o DOST líp než moje sierra. Ale o dost.. Jasně, že to není e30, ale myslím si, že 1,8GTI a 318 iS by byli vyrovnaní soupeři.. Jak na sprint, tak na erzetě..
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pozor
Ber to tak, že Sierra neměla žádný jízdní vlastnosti ani když byla nová. Jen jeden pohled na přední nápravu stačí, aby jsi věděl co pánové u Forda posralibmwm3 píše:kámoš má golfa II a sedí mu o DOST líp než moje sierra. Ale o dost..

Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
Re: Pozor
...řekl zaměstnanec nejmenované značkyHanis píše:Ber to tak, že Sierra neměla žádný jízdní vlastnosti ani když byla nová. Jen jeden pohled na přední nápravu stačí, aby jsi věděl co pánové u Forda posralibmwm3 píše:kámoš má golfa II a sedí mu o DOST líp než moje sierra. Ale o dost..

E39 535i sedan
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
...
Jste se nevyjádřili k tomu, co jsem psal.. Myslím, že 318iS by bylo VYROVNANÝ soupeř pro golf II 1,8 GTI 16V, dokonce si myslím, že na spritu by ho dal.. A na nějáký klikatý erzetě taky.. Na okruhu by MOŽNÁ byli nastejno, i když bych možná taky sázel na GOLFA..
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
And píše:vidim dobre ze golf GTI pojede ISo?
318 iS , má asi 136 koní a váha nevím, ale vím, že težčí než golf.
Golf GTI 16V má taky okolo 140. A na prašný erzete mi věř, že ISo pujde srát..
Jsem velkej fanda baworů, opravdu jsem, ale v tomhle je třeba být soudný. Je veliký předpoklad, že to pojede líp. Golfy II mají docela good podvozek.
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Na prašivý erzete bawor využije zadný náhon pre správne výjazdy zo zatáčok a GTi si dá k svačine. Skus sa niekedy prejsť po rovnakej trati s golfom a s bawom a potom píš reálne odhady, nie takéto bludy.bmwm3 píše:And píše:vidim dobre ze golf GTI pojede ISo?
318 iS , má asi 136 koní a váha nevím, ale vím, že težčí než golf.
Golf GTI 16V má taky okolo 140. A na prašný erzete mi věř, že ISo pujde srát..
Jsem velkej fanda baworů, opravdu jsem, ale v tomhle je třeba být soudný. Je veliký předpoklad, že to pojede líp. Golfy II mají docela good podvozek.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Re: ...
podivej se poradne kolik koni ma Golf II GTI 107 nebo 111 a az 16v ma 129 a videl sem i tebou udavanych 139, ale pouze v jednom pripade asi z 50ti podivej se na mobile.de. Ja uz se na to kdysi koukal a o GTI premyslel, taky sem slysel o 140-150konich - to je nejaka fama v Cechach nebo si to lidi pletou s GSIbmwm3 píše:Jste se nevyjádřili k tomu, co jsem psal.. Myslím, že 318iS by bylo VYROVNANÝ soupeř pro golf II 1,8 GTI 16V, dokonce si myslím, že na spritu by ho dal.. A na nějáký klikatý erzetě taky.. Na okruhu by MOŽNÁ byli nastejno, i když bych možná taky sázel na GOLFA..
Kdyz sem zadal 2,0GTI vyjeli mi pouze Golfy III se 115konovym seriovym 2litrem, ale vim,ze 2,0GTI se do II davalo a to asi ma tech 140psu
takze ten zavod s IS bych spis sazel na ISo

Naposledy upravil(a) Raon dne 22. 10. 2004 08:50, celkem upraveno 1 x.
([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30

Ale jinak sem Golfa II 1,6 GTD mel, coz je diesel. No na podvozek bych nesazel mozna po snizeni, ten podvozek je vysokej skoro jak na offroada a s dieselem znacne nedotacivej - fakt je ze v GTI sem nejel, ale jinak musim rict, ze je to neni spatny auto - mozna lepsi jak IV a desingove urcite lepsi jak V.. o III nic moc nevim
([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28,
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30

Už se tu zase hádáte o blbostech
BMW E30 a Golf II se nedá přímo srovnávat. To první byla limuzína střední třídy a druhé patří do nižší střední třídy. Koncepce pohonu jsou na úplně opačných koncích. Sloužily většinou k úplně jiným jízdám - BMW na delší trasy, Golf na lítání po městě a okolí.
V jízdních vlastnostech golf, s vlečnou zadní nápravou, nemůže stačit na BMW. O něčem svědčí i to, že Golf se BMW výkonem přibližoval až ve vrcholných motorových verzích.
Měl jsem E30 i Golfa (i když I) a asi rok jsem je měl současně. V zimě jsem jezdil víc Golfem, protože byl na to prostě lepší a v našich kopcích jsem s ním nikde němel problém vyjet. S BMW je to zase vetší sranda, dá se to pěkně řídit plynem (jezdit dveřma napřed), ale několikrát se mi stalo, že mi to ustřelilo, aniž bych to čekal.
A ani s dobrýma zimníma gumama to prostě nevyjede všechno (vyjma iX, ale i golf se dělal 4x4).
Viděl bych to asi tak Golf je dobré auto a na normální ježdění u nás plně dostačuje. Pokud si ale sednete do BMW (a klidně to může být i 316i), tak teprve zjistíte o co jste doposud přicházeli
My třeba teď máme doma tři auta: BMW E36 320i je na pohodové delší trasy, GIII 1.6 s kterým jezdí hlavně moje drahá polovička
a GI 1.6D s kterým já jezdím krátké trasy a lítačky po městě.
A hlavně každému se líbí neco jiného a každé auto má to své velké PLUS - zkoušeli jste třeba do BMW naložit ledničku

BMW E30 a Golf II se nedá přímo srovnávat. To první byla limuzína střední třídy a druhé patří do nižší střední třídy. Koncepce pohonu jsou na úplně opačných koncích. Sloužily většinou k úplně jiným jízdám - BMW na delší trasy, Golf na lítání po městě a okolí.
V jízdních vlastnostech golf, s vlečnou zadní nápravou, nemůže stačit na BMW. O něčem svědčí i to, že Golf se BMW výkonem přibližoval až ve vrcholných motorových verzích.
Měl jsem E30 i Golfa (i když I) a asi rok jsem je měl současně. V zimě jsem jezdil víc Golfem, protože byl na to prostě lepší a v našich kopcích jsem s ním nikde němel problém vyjet. S BMW je to zase vetší sranda, dá se to pěkně řídit plynem (jezdit dveřma napřed), ale několikrát se mi stalo, že mi to ustřelilo, aniž bych to čekal.

Viděl bych to asi tak Golf je dobré auto a na normální ježdění u nás plně dostačuje. Pokud si ale sednete do BMW (a klidně to může být i 316i), tak teprve zjistíte o co jste doposud přicházeli

My třeba teď máme doma tři auta: BMW E36 320i je na pohodové delší trasy, GIII 1.6 s kterým jezdí hlavně moje drahá polovička

A hlavně každému se líbí neco jiného a každé auto má to své velké PLUS - zkoušeli jste třeba do BMW naložit ledničku

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Ale nie, len tu padali radikalne nazory a pravdaje niekde uplne inde. Inak, zhruba s Tebou suhlasim.Peťas píše:Už se tu zase hádáte o blbostech![]()
![]()
...BMW E30 a Golf II se nedá přímo srovnávat. To první byla limuzína střední třídy a druhé patří do nižší střední třídy. Koncepce pohonu jsou na úplně opačných koncích. Sloužily většinou k úplně jiným jízdám - BMW na delší trasy, Golf na lítání po městě a okolí...
...A hlavně každému se líbí neco jiného a každé auto má to své velké PLUS - zkoušeli jste třeba do BMW naložit ledničku![]()
![]()
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220