"denní svícení"

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: "denní svícení"

Příspěvek od Dan td » 16. 05. 2011 11:10

Teddy píše:Dneska mě vyhodily z STK za "blbě zapojené denní svícení"..
No když tě vyhodil, tak snad musel říct, co se mu na tom nezdá ? Jediné, co mě napadá, že nemáš na sklech světel značku, že světla jsou určena i pro denní svícení.

Add all: BMW od e39, e46 a výš umožňuje denní svícení pomocí dálkových světel, ten výkon se dá v nějakém rozmezí nastavovat, obvykle je to kolem 20%. Je to ovšem americké denní svícení a na světlech není značka pro evropské denní svícení, tzn. u nás je to otázkou, na koho narazíte - já s tím ještě třeba problém neměl :-)
Zapne se to přes diagnostiku.

U e36 je US denní svícení řešené jiným relátkem dálkových světel, origo stojí cca 1.800,-, pokus si to dobře pamatuju. Potom také svítí dálky na snížený výkon. Na autě to má třeba Francis, je to tu někde popsané včetně návodu na výměnu a zapojení.

Tak nebuď te líní trochu hledat a nedělejte z Pokecu Techniku :twisted:
http://www.e39.cz

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...

Teddy
člen E30.cz

Příspěvek od Teddy » 16. 05. 2011 14:37

Dan td píše:
Teddy píše:Dneska mě vyhodily z STK za "blbě zapojené denní svícení"..
No když tě vyhodil, tak snad musel říct, co se mu na tom nezdá ? Jediné, co mě napadá, že nemáš na sklech světel značku, že světla jsou určena i pro denní svícení.
Na stk jsem poslal s autem ségru,já jsem byl v práci...
Ségra mi jen přetlumočila to,že se technikoj nelíbilo že nesvítí zadek,v závadách mi napsal "špatné zapojení denního svícení,nesvítí koncová světla".
Značku tam mít asi nebudu,světla jsou kopie od depa..

Právěže mi někdo říkal,že koncový světla nemusí svítit pouze v případě když máš denní svícení třeba těma ledkama,nebo nějakejma těma modulama hella apod.

honzeeek

Příspěvek od honzeeek » 18. 05. 2011 14:27

Teddy píše:Právěže mi někdo říkal,že koncový světla nemusí svítit pouze v případě když máš denní svícení třeba těma ledkama,nebo nějakejma těma modulama hella apod.
V případě zapnutých denních světel NESMÍ svítit koncová světla.

Odpovědět