Výměna M60B40
Výměna M60B40
Zvládl by někdo a měl čas vyměnit motor v e38 740i, M60B40 za M60B40, akorát z e32? Blok má být shodný..
Zkusím se poptat ještě pár známých mechaniků, ale tak nějak nevím, kdo by to dělal..
Nejlépe moravskoslezký kraj, ještě lépe Ostrava..
Tel: 777 841 836
SZ
Zkusím se poptat ještě pár známých mechaniků, ale tak nějak nevím, kdo by to dělal..
Nejlépe moravskoslezký kraj, ještě lépe Ostrava..
Tel: 777 841 836
SZ
-
- Kontaktovat uživatele:
čau,myslím že mě jsi už volal,ale nejsem si jistý,nicméně u mě není tahle výměna žádný problém. Tel na mě je Neregistrován,měj se, Michal.
mail vrakoviste@bmwchotetov.cz- BMW Vrakoviště Chotětov s.r.o. - veškerý sortiment dílů BMW,pro klubáky super ceny.
-
- Kontaktovat uživatele:
tel mi tady zablokovali,protože nemám zaplacený příspěvek,toť vše.
mail vrakoviste@bmwchotetov.cz- BMW Vrakoviště Chotětov s.r.o. - veškerý sortiment dílů BMW,pro klubáky super ceny.
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To píšeš trochu nepřesně, telefon ti byl zablokovaný, protože tu opakovaně provozuješ komerci, čímž parazituješ na všech platících členech tohoto fóra a ani přes několik upozornění jsi toho nenechal, nebojme se nazvat věci pravými jménybmw-service píše:tel mi tady zablokovali,protože nemám zaplacený příspěvek,toť vše.

-
- Kontaktovat uživatele:
jasně,parazitovat...Dan td píše:To píšeš trochu nepřesně, telefon ti byl zablokovaný, protože tu opakovaně provozuješ komerci, čímž parazituješ na všech platících členech tohoto fóra a ani přes několik upozornění jsi toho nenechal, nebojme se nazvat věci pravými jménybmw-service píše:tel mi tady zablokovali,protože nemám zaplacený příspěvek,toť vše.

-
- Kontaktovat uživatele:
inzerce tady na těch stránkách je stejně k ničemu,každej by tady chtěl všechno zadarmo a od té doby co jsi mi zablokoval ty kontakty,tak tu nemám žádnej inzerát a nijak mi to nechybí,zase z toho nedělej kovbojku.Dan td píše:To píšeš trochu nepřesně, telefon ti byl zablokovaný, protože tu opakovaně provozuješ komerci, čímž parazituješ na všech platících členech tohoto fóra a ani přes několik upozornění jsi toho nenechal, nebojme se nazvat věci pravými jménybmw-service píše:tel mi tady zablokovali,protože nemám zaplacený příspěvek,toť vše.
-
- Kontaktovat uživatele:
já to vůbec neřešímDan td píše:Telefony jsem ti nezablokoval já a kovbojku z toho nedělám, to spíš tybmw-service píše:od té doby co jsi mi zablokoval ty kontakty,tak tu nemám žádnej inzerát a nijak mi to nechybí,zase z toho nedělej kovbojku.