spotřeba 325i?
spotřeba 325i?
Kolik ve skutečnoati bere 325i? Vždycky každý říká nějakou sumu ale většinou je pokaždý jiná.
---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
Re: spotřeba 325i?
Se nediv - stav motoru, šířka pneu, noha..... u každýho jinakHerák píše:Kolik ve skutečnoati bere 325i? Vždycky každý říká nějakou sumu ale většinou je pokaždý jiná.
(oo=[][]=oo) origo power (oo=[][]=xo) žižka power (ox=[][]=xo) EX DC power (xx=[][]=xo) super žižka power (xx=[][]=xx) slepejš power
No tak to nejak zprumerujte.Berte bezny stav.
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
Ja prave mam 318ku a chtěl bych 6val.Už jsem měl 323i ale tam jsem jen jezdil a užíval si jízdy a neřešil to.Problem proč už jí nemám je že jsem studentem a pořád nevím jestli bych to uživil i jako normální auto k provozu. Omlouvám se ti Ande že jsem to sem zatáhl.Netušil jsem že je to tak horký téma.
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
ja to chapu ale proste bud chces jedno nebo druhy a kdyz ses student a myslis ze bys to neuzivil tak si to nekupuj nez tady porad resit esi zere 11 nebo 12 z toho pak je clovek akorat otravenej.. a navic se to tady resi every day chce nekdo 170 koni a jezdit za 8 na 100 to proste nejde 
----------------------:)
Ale picu, v pohode.Herák píše:Ok.Tak sory.
I jako student to uzivis, kdyz se budes trochu otacet. Ja jako student uzivil este vetsi motor
Copak jako student najezdis tolik moc kilaku ? A na tech 100 je to dejme tomu treba o litr dva vic, nez u ty 318...takze nejakych 50 Kc v horsim pripade...nabizi se otazka...co je dnes 50 Kc ?
Jo v pohode.Ja se necitim ukrivdeny.Jen jsem nemel napad co napsat.
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
tak to bych se hádal, pokud platíš měsíčně tak to zas až taková palice nejni...Robert píše:Myslím, že větší rozdíl než ve spotřebě poznáš až pujdeš na poštu se složenkou za poviný ručení![]()
Ad Flery: nevim chlapíku v jakym stavu máš motor ale za 18 jsem ještě nejel....vlastně ani za 14...
mám už druhou dvouapůli a zkušenost je taková že ať jedeš pilu nebo lehkou nohu, žere to +/- stejně....kolem těch 12/100
při opravu víkenďácký jízdě se dostaneš pod deset ale dlouhodobě se to fakt nedá
paradoxně mám nižší spotřebu při plně obsazenym autě než při prázdnym
Jinak souhlas s Andem....tohle nemá smysl řešit, kdo chce velkej motor musí počítat s větší spotřebou ale ten rozdíl ceny za kilometr až tak propastnej není a pak je to jenom otázka množství najetejch kilometrů za měsíc.
member of zewl crew
tak to bych se hádal, pokud platíš měsíčně tak to zas až taková palice nejni...Mao píše:Robert píše:Myslím, že větší rozdíl než ve spotřebě poznáš až pujdeš na poštu se složenkou za poviný ručení![]()
O to asi "chudýmu studentovy" pujde víc. Ten asi neprojezdí 5tis měsíčně.
Já najezdím mesíčně kolem 1000km.Jazdim skoro každý víkend do Plzně a to je jistejch 200(tam a zpátky) a pak jeste neco najezdím tam a taky po praze.Tak spis 900.
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=