E30 Alpina
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Re: .
+1, to mi chcete říct, že tuhle motorizaci měla někdy v rukou Alpina, jo? To bych si teda rád o tom něco přečetl a "dovzdělal se"Harezz píše:Ale s tou naftovou Alpinou si tady všichni děláte prdel, žejo??
Re: .
Jasně že jo, je to Alpina jak Brno..Chvalda 318iS píše:+1, to mi chcete říct, že tuhle motorizaci měla někdy v rukou Alpina, jo? To bych si teda rád o tom něco přečetl a "dovzdělal se"Harezz píše:Ale s tou naftovou Alpinou si tady všichni děláte prdel, žejo??
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Ach jo, kdyby jste se tady všichni zdrželi OT a drželi se hesla "...mluviti stříbro, mlčeti zlato ...", tak jsem se mohli něco zajímavého dozvědět, minimálně to, zda-li nový člen Paf je buď laickým poblázněným nadšencem a nebo vychytralým vyčůránkem, který si myslel, jak si všichni sedneme z oproužkovaného bavoráka na pr.el - škoda.
desp sen.
desp sen.
-=www.desp.ic.cz=- BMW fun site
- Fuseon
- Kontaktovat uživatele:
oouuuu ze 72 tisic
dobre ste ma pobavili, na tom aute som stravil dost hodne casu a dost dobre ho aj poznam
Je to Alpina look, od skutocnej alpiny to ma daleko, uz len tym ze je to sadzomer
. Kazdopadne to auto puta neskutocnu pozornost
A vůbec všech investic do kábra je nesmysl. Buď to člověk chce a nebo ne a dál to nemá cenu řešit
Hochu hochu...do klubovek to není daleko, nikdo tu není tak blbýFuseon píše:oouuuu ze 72 tisic![]()
dobre ste ma pobavili, na tom aute som stravil dost hodne casu a dost dobre ho aj poznam
Je to Alpina look, od skutocnej alpiny to ma daleko, uz len tym ze je to sadzomer
. Kazdopadne to auto puta neskutocnu pozornost
E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
škoda jak už zde bylo psáno zajímalo mne jestli paf skutečně myslí vážně že přitáhne dieslovou e30 ve slušném stavu s alpina radlicí za 30.000 a bude se nám ji tu snažit střelit za 60 - 70... když to auta tady polovina fora duvěrně zná.
Taky jsem se těšil na ujišťování o original Alpina dieselu... ale asi to bylo neuhlidatelné aby se tu nestrhla lavina dotazů a narážek a jiných "OT v inzerci"
no nechme se překvapit vývojem jestli si paf třícu nechá, nebo se na ni bude snažit "zarobit balík"
Taky jsem se těšil na ujišťování o original Alpina dieselu... ale asi to bylo neuhlidatelné aby se tu nestrhla lavina dotazů a narážek a jiných "OT v inzerci"
no nechme se překvapit vývojem jestli si paf třícu nechá, nebo se na ni bude snažit "zarobit balík"
Já nevím co tu řešíš??Kubajz von Odry píše:škoda jak už zde bylo psáno zajímalo mne jestli paf skutečně myslí vážně že přitáhne dieslovou e30 ve slušném stavu s alpina radlicí za 30.000 a bude se nám ji tu snažit střelit za 60 - 70... když to auta tady polovina fora duvěrně zná.
Taky jsem se těšil na ujišťování o original Alpina dieselu... ale asi to bylo neuhlidatelné aby se tu nestrhla lavina dotazů a narážek a jiných "OT v inzerci"![]()
Ať jí doveze, je jeho věc za kolik jí koupí..
Já myslím že i na plecháčích je to super cena... Jak jsem řekl, to auto beru hned..
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
Řeknu to tahkhle .....myslíte si že sem takovej blb abych prodával nákou podělávku na foru kde sou lidi ,kteří o tom autě ví víc než sama automobilka co ho vyrobila???
Jak sem psal,našel sem to auto,mám možnost to dovést....to že to není alpina a že to je na plecháčích sem se dozvěděl dnes a hned sem to sem napsal.
A komu se to auto líbí si ho stejně koupí at je to alpina nebo ne.....a je jasný že cena je vždy na domluvě.....
Myslete si co chcete,mě osobně se moc líbí a je možný že když do toho sednu tak si ho zamiluju a nechám.
Další spekulace?? Per to do mě at je po mě
Jak sem psal,našel sem to auto,mám možnost to dovést....to že to není alpina a že to je na plecháčích sem se dozvěděl dnes a hned sem to sem napsal.
A komu se to auto líbí si ho stejně koupí at je to alpina nebo ne.....a je jasný že cena je vždy na domluvě.....
Myslete si co chcete,mě osobně se moc líbí a je možný že když do toho sednu tak si ho zamiluju a nechám.
Další spekulace?? Per to do mě at je po mě