Bud to prodam ale radeji bych vymenil za klasik, tj : ale pekne neposkozene.... Holduju klasice
Dále mám

Nabidnete cenovky kdyztak...
co ja pamatuju, tak motor tam byl 2.5 s jinou vačkou a nakejma upravama, interier bejval krasnej.Maranelo píše:No moment tohle auto je puvodne od Ondry z AUTOTUNING.CZ zeJe to plastacek v modry perleti
Tak pokud ses ptal jaky motor v tom mas tak Ondra v tom mel 2.7i ale co je v tom tet uz asi nikdo nevi
Jinak za Ondry to byl nadhernej vymazlenec pamatuju ho jste kdyz byl bilej jen na kolech
a pak to slo raz na raz az k tomu co je na foto
![]()
myslim ze tohle je ono![]()
covece, a ja myslel, žes řikal že tam maš 2.5 litra. nojono, škoda ho, byl to krasavecondrabmw píše:![]()
Jéééé, hele vole kde mám káru...
Jo to hle autí bylo moje, dovezeno Krotilem pro jejich sekretářku, pak prodáno, pak jsem to koupil já v AAA za 59.000,-Kč. Ale je to už 5,5 roku. Bylo na tom dva roky práce, něco přes 500.000Kč a pak z toho bylo to co bylo.
Prodáno za 145.000, rozbito do měsíce, vylágrováno do půl roku. Takže netuším co je v tom teď![]()
Ale jinak jsme na tom vyměnili všechno. Všechny silentbloky, těsnění, hadičky, koberce (17.000,- Autec), lišty kolem oken (12.000 Autec) atd. atd. Jednoduše byly peníze a já byl blázen, tak jsem to do toho nasypal. Motor dělal Holeček - vačka, klika z diesla, pružiny atd. takže z toho byla 2.7i. Ale bůh ví jak to nejelo, Petrovo Schnitzer 2.7i jede líp.
Asi během týdne budu dělat článek na http://www.autotuning.cz
vzpomínka na mé BMW E30, tak tam hodím všechny podrobnosti.
Ještě že mě to už pustilo, je to hrozitánsky drahej koníček. Teď si v pohodě zrestauruju BMW E21 za 150.000 a bude to ještě hezčí nez E30. No uvidíme snad to do roka zvládnu...
tak jak?Wolferine píše:kolik za ty predni hlinikove koberecky?je to z kupe zejo?
Helet chlape nechci ze sebe delat nejakyho tydyta ale tohle bych tady moc nerozhlasoval lidi jsou ruzny a pak bys o tyhle hracky mohl pekne rychle prijit. Nechal bych si to radsi pro svoje teplicko u srdicka ze to mam ale do sveta bych to moc neroztrubovalZdrahy píše:do mesice uz tam bude DVD a LCD
No hele podle mě toho fakt moc neví, tedy co se techniky týče, ale třeba mlží. To je jedno, hlavně že je zase autí v dobrých rukách.Zdrahos píše:Tak uz jsem se spojil s ondrou, je to 2.5, zitra me to ma mechanos rozdelat tak podam vice info o stavu motoru... Byvaly majitel dela ze tomu nerozumi ale neverim mu... jinak jestli tam jsou novy silentbloky atd... tak thanks...to snad nevydelal... a jinak auto je uz ve spravnych rukou, uz zacinam
)))
PS : proc ten interier nebyl udelan do kuze ?:-)