Ctyrvalce jsou sice fajn, ale nejedou... A rikam ti to jako majitel tri ctyrvalcu, z toho jednoho BMW... Ono se to do ty rychlosti rozhoupe, ale se zatlacenim do sedacky to nema co do cineniET píše:Uvazuju o koupi E36 nejlepe318.is myslim ze sem se do ni zamilovalale zajimaly by me vase nazory:Jsou vyrazne drazsi nahradni dili na BMW od ostatnich aut?jak spotreby u tehle typu? a hlavne....mate uz nekdo zkusenost s kradezema?Pripadne naka osvedcena metoda jak na ty zmrdy?Toho se asi bojim nejvic,zavistivejch zmrdu
Diky moc vsem nadsencum!!!!
Proc myslis ze iSo slabota.....?Maj kolem 100KW v zakladu ne??Mozna se kecam....ale myslim ze jo a to myslim ze uz dava ne?Kazdopadne diky moc vsem co tohle nejak komentujou,diky vam vsem se rozhodnu pro koupi svyho mazlaJirka325 píše:Vsechny myty jsou kecy.
Dily prodavam, tak vim ze na spoustu aut jsou o dost drazsi dily, zvlast ty, ktery casto potrebujes. Treba napriklad Peugeoty, nebo nekteri japonci.
To ze na BMW stoji treba tapec dveri 12 litru a je to jenom kus papundeklu potazenej kuzi, nebo kozenkou, tak to je sice argument, ale pravdepodobne ho nikdy menit nebudes.
A dily bezny spotreby nejsou na BMW nijak tragicky.
Spotreba - to je taky no comment. Ja se s zadnym autem nedostanu pod deset, takze zalezi spis na ridici, s jakou pojede spotrebou.
Oproti tomu uz se mi jednou povedlo jet 4,5 litrem se spotrebou 8,8 dalka.
Nez si poridis iSo, svez se v 325i, abys potom nebrecel![]()
![]()
A na zmrdy plati vetsinou garaz. zkusenosti s kradezema mam taky...neni o tom co psat....proste auto bylo a najednou nebylo....a jen tak pro zajimavost v dane ulici to nebylo jen jedno BMW, ktere tam zmizelo....a to se jednalo o E30, takze nic s velkou hodnotou....a stejne zmizely
Ja jsem nerek, ze iSo je slabota, iSo jede dost dobre....ale 325 jede lipET píše:Proc myslis ze iSo slabota.....?Maj kolem 100KW v zakladu ne??Mozna se kecam....ale myslim ze jo a to myslim ze uz dava ne?Kazdopadne diky moc vsem co tohle nejak komentujou,diky vam vsem se rozhodnu pro koupi svyho mazla
No abych rekl pravdu v aute s nahonem na prdel toho jetse moc najezdeno nema...takze ze zacatku asi hodne opatrne co???A co ty kluzky silnice a zatacky...je to fakt tak strasny??Myslim ze kdyz to neprasis a nesnazis ze to slaidnout tak se to da....ne?Fx píše:Ctyrvalce jsou sice fajn, ale nejedou... A rikam ti to jako majitel tri ctyrvalcu, z toho jednoho BMW... Ono se to do ty rychlosti rozhoupe, ale se zatlacenim do sedacky to nema co do cineniET píše:Uvazuju o koupi E36 nejlepe318.is myslim ze sem se do ni zamilovalale zajimaly by me vase nazory:Jsou vyrazne drazsi nahradni dili na BMW od ostatnich aut?jak spotreby u tehle typu? a hlavne....mate uz nekdo zkusenost s kradezema?Pripadne naka osvedcena metoda jak na ty zmrdy?Toho se asi bojim nejvic,zavistivejch zmrdu
Jasně že dá, ale záleží i na gumách a tlumičích...ET píše:No abych rekl pravdu v aute s nahonem na prdel toho jetse moc najezdeno nema...takze ze zacatku asi hodne opatrne co???A co ty kluzky silnice a zatacky...je to fakt tak strasny??Myslim ze kdyz to neprasis a nesnazis ze to slaidnout tak se to da....ne?
Presne tak....krom toho ze teda rad prasim a na snehu snad nejezdim jinak nez dverma, tak kdyz chces jet v klidu a mas auto po podvozkovy strance v dobrym stavu (to asi nesezenes, ale kdyz si ho do toho stavu das) tak zima neni problem. Me osobne vyhovuje daleko lip na zimu zadohrab, nez predohrab. Kdyz mam dobry gumy, tak se i na tom snehu rozjedu rychlejc a kopec od Ceskyho Stenberka jsem napriklad v zime vyjel bez jedinyho hrabnuti a to jsem musel stavet kvuli felcce ktera se ritila zezhora dost akcne...Dymak píše:Jasně že dá, ale záleží i na gumách a tlumičích...ET píše:No abych rekl pravdu v aute s nahonem na prdel toho jetse moc najezdeno nema...takze ze zacatku asi hodne opatrne co???A co ty kluzky silnice a zatacky...je to fakt tak strasny??Myslim ze kdyz to neprasis a nesnazis ze to slaidnout tak se to da....ne?
Jasny,vedel sem ze neuslysim moc zaporuAnd píše:jo zima to je ráj..akorat kdyz sem v zime na snehu v brne ve špičce litat kolem aut dverma napred tak nevim proc na me furt vsichni blikali a nekteri dokonce delali uhybny manevry nebo co![]()
jinak k zakladni otazce to se nemuzes ptat nadsencu do BMW esi BMW stoji za to co myslis ze ti reknou?![]()
To sis ale nechal asi spočítat povinné ručení a né havárku. Kdyby to byla takhle levné, tak to má pojištěné každý druhý.Anonymous píše:A jeste jedna vec me zajima:Mate svoje "milacky" pojisteni proti kradezi?Nebo se to nevyplati,nechal sem si to vypocitat a na BMW 3 z roku 93 zapltais u cesky pojistovny cca7500 rocne...myslim ze to se vyplati...?
Jasny je to jen proti vycorovani,nebo cornuti celyho auto a zivelny pohromy.Kdyz to chces i proti vandalismu(kdyz ti to nakej zmrd treba poskabe) nebo kdyz to vysekas tak je to asi (se spoluucasti 1%) 27000 rocne coz uz je kurva rozdil.Peťas píše:To sis ale nechal asi spočítat povinné ručení a né havárku. Kdyby to byla takhle levné, tak to má pojištěné každý druhý.Anonymous píše:A jeste jedna vec me zajima:Mate svoje "milacky" pojisteni proti kradezi?Nebo se to nevyplati,nechal sem si to vypocitat a na BMW 3 z roku 93 zapltais u cesky pojistovny cca7500 rocne...myslim ze to se vyplati...?
Tak me pred par lety spocitali havarijku s odcizenim na neco kolem 100 000....takze ceny koukam docela klesly....tenkrat mi rekli ze se pocita vybava (porizovaci cena NOVEHO auta s danou vybavou) a ze u BMW, Mercedes a Audi se pocita cena z ceny noveho vozu, nikoliv z aktualni trzni hodnoty a jeste +40% protoze jsou to rizikova auta (kradou se a jsou casto ucastniky nehod - prej) tak jsem podekoval a odkracel si zajistit garazET píše:Jasny je to jen proti vycorovani,nebo cornuti celyho auto a zivelny pohromy.Kdyz to chces i proti vandalismu(kdyz ti to nakej zmrd treba poskabe) nebo kdyz to vysekas tak je to asi (se spoluucasti 1%) 27000 rocne coz uz je kurva rozdil.Peťas píše:To sis ale nechal asi spočítat povinné ručení a né havárku. Kdyby to byla takhle levné, tak to má pojištěné každý druhý.Anonymous píše:A jeste jedna vec me zajima:Mate svoje "milacky" pojisteni proti kradezi?Nebo se to nevyplati,nechal sem si to vypocitat a na BMW 3 z roku 93 zapltais u cesky pojistovny cca7500 rocne...myslim ze to se vyplati...?
jak kterej 4válFx píše: Ctyrvalce jsou sice fajn, ale nejedou... A rikam ti to jako majitel tri ctyrvalcu, z toho jednoho BMW... Ono se to do ty rychlosti rozhoupe, ale se zatlacenim do sedacky to nema co do cineni
Na čtyřválce od BMW mi nesahej:o))), ty jsi nějak zapomněl na E30 M3, to je přece čtyřválec co kruťe tlačí do sedačky:o))). Měl jsem iso a to jezdilo hezky. Teď mám e36 a na E30 318is vzpomínám velmi rád, protože se mi to asuto skvěle vodilo, má úžasné jízdní vlastnosti. E36 už není tak cool, připadá miFx píše:Ctyrvalce jsou sice fajn, ale nejedou... A rikam ti to jako majitel tri ctyrvalcu, z toho jednoho BMW... Ono se to do ty rychlosti rozhoupe, ale se zatlacenim do sedacky to nema co do cineniET píše:Uvazuju o koupi E36 nejlepe318.is myslim ze sem se do ni zamilovalale zajimaly by me vase nazory:Jsou vyrazne drazsi nahradni dili na BMW od ostatnich aut?jak spotreby u tehle typu? a hlavne....mate uz nekdo zkusenost s kradezema?Pripadne naka osvedcena metoda jak na ty zmrdy?Toho se asi bojim nejvic,zavistivejch zmrdu