Poděbradský Zlatý píst
- Jirkoj
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
My ještě ležíme v posteli 

Autodiagnostika, převozy na platě, opravy - Kolín, Kutná Hora, Poděbrady, Nymburk a okolí - Tel.:+420 703 494 595
Cyklo servis, prodej kol, elektro kol, koloběžek atd.... www.cyklogaraz.cz
- Jirkoj
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Luxusní záležitost, všichni co se nezúčastnili, evidentně prohloupili.
Moc díky za super akci

Moc díky za super akci

Autodiagnostika, převozy na platě, opravy - Kolín, Kutná Hora, Poděbrady, Nymburk a okolí - Tel.:+420 703 494 595
-
- Kontaktovat uživatele:
Jestli to nevíš, skončili jste bronzoví 

mail vrakoviste@bmwchotetov.cz- BMW Vrakoviště Chotětov s.r.o. - veškerý sortiment dílů BMW,pro klubáky super ceny.
- Jirkoj
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Slyšeli jsme, zítra jedem pro trofej, debilní noční nás vyhnala dřív.
Jsem zvědav na celkové pořadí. Byla to super akce.

Jsem zvědav na celkové pořadí. Byla to super akce.
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Ano, opravdu luxusní akce, poslední mohykáni se právě teď vrátili k domovu 
Rád bych touto cestou poděkoval Gazovi a Albimu za skvělý nápad uspořádat tuto akci, za její naplánování a výtečné zvládnutí... Mělo to úroveň, bavil jsem se od začátku až do konce. Jak říká Jirka, kdo se nezůčastnil, prohloupil. Hodnocení 1A, doufám, že to někdy zopakujeme, třeba i s tím letištěm

Rád bych touto cestou poděkoval Gazovi a Albimu za skvělý nápad uspořádat tuto akci, za její naplánování a výtečné zvládnutí... Mělo to úroveň, bavil jsem se od začátku až do konce. Jak říká Jirka, kdo se nezůčastnil, prohloupil. Hodnocení 1A, doufám, že to někdy zopakujeme, třeba i s tím letištěm

- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Super akce a ještě jedna poklona organizátorům
Drobátko mi chyběl spolujezdec-navigátor, ale i tak se to dalo odjet. Pokud si ovšem někdo (moje maličkost) nepřečte v pokynech že je tam navigační šotek a přijde na to skoro po půlce závodu když jen nadává že jsou to idioti a nevěděj která je levá a která pravá
Doufám že brzo bude podzimní nebo zimní verze. Díky všem zúčastněným za bezva den a škoda pro ty co nedojeli 

525TDS e34
Jo navigační šotek byl teda pěknej "hajzl"Pajja píše:Super akce a ještě jedna poklona organizátorůmDrobátko mi chyběl spolujezdec-navigátor, ale i tak se to dalo odjet. Pokud si ovšem někdo (moje maličkost) nepřečte v pokynech že je tam navigační šotek a přijde na to skoro po půlce závodu když jen nadává že jsou to idioti a nevěděj která je levá a která pravá
Doufám že brzo bude podzimní nebo zimní verze. Díky všem zúčastněným za bezva den a škoda pro ty co nedojeli

i 1,8 M40 lepší než Laxní přístup jednoho doktora
- Dieter Bonrath