otazka na CZ (prepis na SK) vyriesene

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
zdenko
člen E30.cz

otazka na CZ (prepis na SK) vyriesene

Příspěvek od zdenko » 12. 04. 2011 17:07

nazdar pani mam jednu otazku z ktorou si neviem dat rady. kupil som CZ jednu e30 a mam problem s prihlasenim na SK. auto je odhlasene na moje meno a prevoznych tabulach mam to na velkom tecnicaku (II cast) to je vsetko co mam od auta, na Kontrole Originality som bol oboznameny ze mi este chyba maly technicak (I cast) vydany na prevozne tabule, lenze ten mi chyba. technik na KO mi pozeral do velkeho technicaku a povedal ze bezne to byva zapisane vo vynimkach ze bol vydany aj maly tecnicak z prevozkami ale tam to napisane nie je, cize ocividne vydany nebol. no bez toho to prihlasit neviem. takze chyba sa stala na danom magistrate. volal som z byvalim majitelom auta a on mi tiez nevedel povedat co treba robit.
ma niekto s tym skusenost? co mam robit? ci ma ist na magistrat byvali majitel alebo ja ako majitel auta na ktoreho je auto odhlasene ? za kazdu radu budem vdacny
Naposledy upravil(a) zdenko dne 13. 04. 2011 12:19, celkem upraveno 1 x.

paca

Příspěvek od paca » 13. 04. 2011 12:13

A kam dal minulý majitel malý TP? Protože úředníci dají při odhlášce zpět malý i velký TP, kde malý TP je proštíplý kleštěmi :wink: Asi zavolat na CZ úřad a domluvit se s vedoucím, určo to nějak pude.
Obrázek
ex 323i empakeťák

zdenko
člen E30.cz

Příspěvek od zdenko » 13. 04. 2011 12:18

bol odovzdany majitelom no nebol mu vydany novy z prevozkami, prave som to vyriesil tak ze som si vygoogloval dany ispektorat kde to bolo odhlasene a po telefonickom rozhovore som zistil ze maly technicky nebol vydany kvoli neplatnej technickej kontrole, z pani som sa dohodol ze mi ho vyda aj bez toho, tak som volal z byvalim majitelom a dohodol sa so mnou ze tam dojde, zoberie ho a posle mi ho, za co mu velmi pekne dakujem :wink:

Odpovědět