Žádná krasavice to není na to se připrav ,každopadně na ni je original lak i s polepem s fabriky takže jde vydět že snad v minulosti nebyla bořená nebo ji někdo fakt pěkně opravil Dík alois, ja jsem lempl na tyhle věci jako je vkládaní fotek na e30.cz Jinak puvodně měla majitele od roku 99 někde u Hlučína pak ji vzal známy s frydku a ted ji mám ja takže pokud si ji neměl před rokem 1999 tak to nebude ona
ex318 m10 karbec,325i m-tech 1 luxusní kára,2x 318i m10 kua to je nuda,nova 320i na 13kach to jede,new 525e/i e28 US ,520I e28 driftcar R.I.P.passat b4 tdi ,528i e28vrak,E28 eta mat delfín,Alpina E39 avusblau
no moje to určitě nebude, měl jsem jine světla v zadu, neměl jsem spojler a předek jsem měl z mpaketu, i tak se ale opravdu těším - tady pár fotek jak vypadala ta moje..
mno že jo
a už to bude? dneska sem dovezl bývalku od Mazetyho a do srazu bych z ní rád zas udělal auto, neříkám leštěnku, ale auto
když pláncu,tak se zastávkama na kafe a cígo 340km ( 100km zajížďka okolí brna, blanska) mi trvalo klidným tempem necelých 4,5 hodiny, to sem jel fakt v klidu, neb 1x silentblok motoru KO, protektory třepou, uložení stabíku ( té směšné tyčky pod autem) po smrti a čepy, co_?
tím to auto nehaním, to vůbec, sem za něj rád a budu pomalu šlechtit, víc na sraze
tak to už slalom jako minule (nutno dodat že po haluzi) nevyhraju pokud dorazí takové hojné zastoupení s takovými zkušenostmi. no už se kluci moc těším.
já taky ne u mě konkurenci mít jistě nebudeš já na sraz jedzil s kadettem cabrio a na slalom jsem nikdy nejel xD jinak celkově toto je 3 sraz ale první za BMW u kterého zůstanu hodne dlouho