NFS Shift 2 unleashed
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
NFS Shift 2 unleashed
Tak jsem si pořídil hru Need for Speed Shift 2 Unleashed a musím říct že na to čumím jak tele na nová vrata.
hratelností je to tak akorát abych si to zahrál na šipkách jako arkádu, ale dá se pomocí nastavení i docela hezky ztížit. (vypnout ruzné asistenty atd)
souboje na tratích jsou zábavné a napínavé, pohled z kokpitu je hodně povedený.
Upgrade aut se konečně přiblížil na dotek k realitě a dává smysl
a teď to hlavní z čeho jsem vyvředěný. - hra obsahuje pěknou řádku sportovích aut z nyější doby, ale také hezkou sbírku aut z let 80tých včetně Mercedesu Evo, BMW M3 e30, BMW M1, WV Golf I atd...
rozhodně doporučuju zahrát - už si to fičím s černou e30 po okruzích a jsem unešen.
jedině co potřebuju doladit je grafika - hlavně při nočních závdech jsou tachometry a jiné detaily nečitelně rozmazané...
hratelností je to tak akorát abych si to zahrál na šipkách jako arkádu, ale dá se pomocí nastavení i docela hezky ztížit. (vypnout ruzné asistenty atd)
souboje na tratích jsou zábavné a napínavé, pohled z kokpitu je hodně povedený.
Upgrade aut se konečně přiblížil na dotek k realitě a dává smysl
a teď to hlavní z čeho jsem vyvředěný. - hra obsahuje pěknou řádku sportovích aut z nyější doby, ale také hezkou sbírku aut z let 80tých včetně Mercedesu Evo, BMW M3 e30, BMW M1, WV Golf I atd...
rozhodně doporučuju zahrát - už si to fičím s černou e30 po okruzích a jsem unešen.
jedině co potřebuju doladit je grafika - hlavně při nočních závdech jsou tachometry a jiné detaily nečitelně rozmazané...
Naposledy upravil(a) Kubajz von Odry dne 01. 04. 2011 19:29, celkem upraveno 1 x.
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
- Greeny
- Kontaktovat uživatele:
nechci ti do toho kecat, ale mam pocit ze je to shift, ne schift
nebo se pletu a neni to tohle:

jinak, az budou prazdiny a bude cas tak se na to taky podivam

jinak, az budou prazdiny a bude cas tak se na to taky podivam

BMW e30 318is M42, 1987, RoyalBlau sedan
BMW e30 320i M20, 1993, DaytonaViolet touring
www.autickar.cz
BMW e30 320i M20, 1993, DaytonaViolet touring
www.autickar.cz
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
- dvermanapred
Kubajz von Odry : Nečitelnost budíků bývá způsobeno texturou,takže zkus dát nastavení textur na HIGH a poté ještě Anisotropické filtrování minimálně na dva vzorky.
Z Shift 2 jsem zatím rozhořčen.Přes obraz mi problikávají artefakty,při jakémkoli graf. nastevení a i na nejvyšší detail je grafika otřesná!!Vypadá to na nějakej problém s grafikou,ale zatím netuším.
První Shift mi jede parádně,nádherná grafika,občas se jen tak koukám na replaye a to jsem ho kupoval kolem 300kč .... bomba
Z Shift 2 jsem zatím rozhořčen.Přes obraz mi problikávají artefakty,při jakémkoli graf. nastevení a i na nejvyšší detail je grafika otřesná!!Vypadá to na nějakej problém s grafikou,ale zatím netuším.
První Shift mi jede parádně,nádherná grafika,občas se jen tak koukám na replaye a to jsem ho kupoval kolem 300kč .... bomba
Tak různě ....
Ex:E30 kupátko M40B18
Ex:E30 kupé M40B16
Nissan Sunny 1.6 16v GA16DE
Ex:E30 kupátko M40B18
Ex:E30 kupé M40B16
Nissan Sunny 1.6 16v GA16DE
- GEORG_iS
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Po tom co jsem chvíli hrál Shift I a musím řict že tak špatně už mi ze hry dlouho nebylo. To ovládání těch aut a celkově ta "simulace" byla hrozná nezbývá mi nic jiného říci než zlatá Forza Motorsport 3. To je pravá simulace a E30 tam je taky + pár dalších zajímavých kousků jako npř: Lancia Delta Integrale, Audi Quattro, Renault 5 Turbo nebo Datsun 510...
Kdyby někoho ty moje kecy zajímaly tak se o tom klidně rozepíšu.
Kdyby někoho ty moje kecy zajímaly tak se o tom klidně rozepíšu.

E30 ´90 M42 Coupe Diamantschwarz Metallic
E34 ´94 M52 Sedan Orientblau Metallic
E91 ´08 N47 Black Sappihire Metalic
no uvidím som na to zvedavý, ale ako tak čítam zahral by som si aj Forza Motorsport 3. Vyhľadávam niečo ,,reálne" spracované. Dlhé hodiny som hrával Grida a ešte si aj viem zahrať. No dnes/zajtra by sa ku mne mal dostať aj Shift bude to po 3 rokoch NFS ktoré si zahrám
posledné som hral undrerground I

1sd56gsd1
R 1 3 5
└┼┼┤ ♥
--2 4 --
R 1 3 5
└┼┼┤ ♥
--2 4 --
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
co se týče ovládání tak je docela dost "divné" - u shiftu i u shiftu 2 jsem vypozoroval že se vubec nedá jezdit s pohledem "z nadhledu na auto" - auto je pak totálně nečitelné.
co se týče ovládání shiftu 2 tak jsem došel k tomu, že je potřeba začít zatáčet o chvilinku dřív, než by člověku smysly velely. je to ale o tom naučit se prostě jezdit jinak. - ja jsem už v 15tém levelu, mám 2 e30 m3 - a z toho jedna je udělána na max výkon tzv. WORKS a s tou teda nakládám hezky. ještě by mohlo pomoct - co se týče ovládání, mrknout do kolonky tuning, tam se dá docela dost věcí nastavit. a co mě taky potěšilo, po nastavení ruzných věcí, převodovky atd. se dá i zadat, pro které tratě to nastavení používat.
grafiku už jsem vyladil a když ji srovnám s jedničkou tak mám smýšené pocity. - některé detaily mne tu potěšili ale celek pusobí více kostičkovaně a neuhlazeně. - jednička byla graficky víc "hladká" dvojka je víc "animovaná" a hrbolatá.
celkově se mi ta hra opravdu líbí a sranda je třeba s jedničkovým golfem, to je kára na srdce vyloženě, zrychlení mizerné, na rovinkách jak felicie, ale do zatáček se pouští krásně dravě.
co se týče ovládání shiftu 2 tak jsem došel k tomu, že je potřeba začít zatáčet o chvilinku dřív, než by člověku smysly velely. je to ale o tom naučit se prostě jezdit jinak. - ja jsem už v 15tém levelu, mám 2 e30 m3 - a z toho jedna je udělána na max výkon tzv. WORKS a s tou teda nakládám hezky. ještě by mohlo pomoct - co se týče ovládání, mrknout do kolonky tuning, tam se dá docela dost věcí nastavit. a co mě taky potěšilo, po nastavení ruzných věcí, převodovky atd. se dá i zadat, pro které tratě to nastavení používat.
grafiku už jsem vyladil a když ji srovnám s jedničkou tak mám smýšené pocity. - některé detaily mne tu potěšili ale celek pusobí více kostičkovaně a neuhlazeně. - jednička byla graficky víc "hladká" dvojka je víc "animovaná" a hrbolatá.
celkově se mi ta hra opravdu líbí a sranda je třeba s jedničkovým golfem, to je kára na srdce vyloženě, zrychlení mizerné, na rovinkách jak felicie, ale do zatáček se pouští krásně dravě.
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
jednička je lepší.Gangsta píše:Jaka je mafie 2 v reale? Jednicku mam oehranou asi 10x dokola. A klidne si ji dam znovu...Pů píše:...až dopařim Mafii 2 tak se na to vrhnu
- jednička má atmosféru, příběh, vtip, nápad, pointu, výborná dabing, perfektní "pomalé" honičky...
dvojka je silně postižena tím, že ji financovala a také se na ni snaží vydělat amerika... - hra je až neskutečně moc osekaná - z puvodního plánu zbylo snad jen 20 - 25% misí... - mise na sebe příběhově skoro nenavazují a celé je to hrozně křečovité. - je to krátké. - grafika je hezká, souboje jsou taky zajimavé (i kdy ne tak jak mohli být dokud je taky neosekaly)
závěr - mafia II stojí za to zahrát, ale jedničce se ani nepřibližuje.
tak jsem také rozjel shift2 a to po dohrání TDU2..je to jiná liga, TDU je fakt dobrá arkáda, ale tady v shiftu ty závody fakt maj grády a honění se za lepšíma časama na okruzích mě dokonce i začalo bavit..
trochu ladim M3 E30 a nemůžu se dostat pod 2:29 v Brně..(je mi jasný, že jak do ní dám turbo tak to pojede víc..ale tak nějak to chci mít sériový)
ale to hlavní, co mě potěšilo, hra mi komunikuje s volantem, kterej mám asi 5 let a bez něj bych jí po 2. hodinách určitě vymazal, protože to na šipky teda rozhodně není..
trochu ladim M3 E30 a nemůžu se dostat pod 2:29 v Brně..(je mi jasný, že jak do ní dám turbo tak to pojede víc..ale tak nějak to chci mít sériový)

ale to hlavní, co mě potěšilo, hra mi komunikuje s volantem, kterej mám asi 5 let a bez něj bych jí po 2. hodinách určitě vymazal, protože to na šipky teda rozhodně není..
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
- Luboš_325i
Asi tak ...Kubajz von Odry píše:obávám se že s 1G to nemá moc smysl instalovat...

Mám 2G DDR2 - 1066 Mhz, ostatní průměr (Intel Core 2 duo - 2,16 Ghz, Radeon 1950 pro - 256 Mb) a jede mi to skoro na minimum cca 10 fps ...

... '91 VW Golf mk. II 1,6 GTD + BBS RS ...
" No smoke, no fun ! "

ex BMW: e30 2.5 - e36 2.5
" No smoke, no fun ! "

ex BMW: e30 2.5 - e36 2.5
tak mě to jede velmi plynule...mám 2GB ddr 800Mhz, IC2duo 1,97, a 512 Geforce 8800 GT...
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
- Luboš_325i