vymena hlavy M40
ty vole mel jsem 316i M40 a delal jsem to ,tak vim o cem mluvim.....precti si to cislo na lozisku a zajdi si ho koupit do nejblizsi prodejnyJirka325 píše:Asi tak, preci jen kdyz malinky lozisko od INY do serva, kde netrpi zas az takovym namahanim stoji neco pres dve kila, tak lozisko zvlast za par korun bych chtel docela videt.Luboš píše:To mě zajímá, ale myslím si, že to nebudou obyčejné ložiska. Můžeš napsat něco konkrétního?
Krom toho by se dodavaly aspon pro aftermarket, jako se treba dodavaj cepy do ramen, ktery se jinak oficialne v zastoupeni automobilky neprodavaj samostatne, ale jen komplet ramena.
Spravne, presne tyto, jeste mi v katalogu vyjely nejaky od Beru, ale Bosche ti doporucim spis.mizuh píše:BOSCH F8LCRdarkeye píše:mate nekdo zkusenosti jaky tam dat svice?
Jasne, TY VOLE to bude tim, ze my jsme tady vsichni blbci, vsichni vyrobci jsou blbci a ty, TY VOLE jakozto zaslouzily dlouholety clen, zkuseny fachman vsudybyl vsechnoznal jsi objevil ten spravny a jedinecny zpusob, ktery kdyz jsi TY VOLE takhle aplikoval na sve M40 ty, TY VOLE tak to bude urcite zarucene spravnej postup...jarda325i píše:ty vole mel jsem 316i M40 a delal jsem to ,tak vim o cem mluvim.....precti si to cislo na lozisku a zajdi si ho koupit do nejblizsi prodejny
Ze nas to hned nenapadlo....vsichni se poklonte, vynalezce prichazi

ty vole mel jsem 316i M40 a delal jsem to ,tak vim o cem mluvim.....precti si to cislo na lozisku a zajdi si ho koupit do nejblizsi prodejny[/quote]
No já bych to zase tak moc nedramatizoval, ale Jirka325 má pravdu. Nemůžeš koukat jen na číslo ložiska, ale určitě se tam za číslem vyskytuje i nějaké písmeno, které přesně určuje pro jaký provoz je to ložisko určeno a také třeba jaké jsou pracovní vůle atd. , a takové ložisko nebude stát pár korun a hlavně ho nebudou mít v nejbližší prodejně, tam budou mít max. ložiska do fichtla.
No já bych to zase tak moc nedramatizoval, ale Jirka325 má pravdu. Nemůžeš koukat jen na číslo ložiska, ale určitě se tam za číslem vyskytuje i nějaké písmeno, které přesně určuje pro jaký provoz je to ložisko určeno a také třeba jaké jsou pracovní vůle atd. , a takové ložisko nebude stát pár korun a hlavně ho nebudou mít v nejbližší prodejně, tam budou mít max. ložiska do fichtla.

a co myslis ze tam vyrobce dava za loziska ,hnupe?je v plastu zakryty a mysli si co chces!!!!!!!!!!!jsi idiotJirka325 píše:Spravne, presne tyto, jeste mi v katalogu vyjely nejaky od Beru, ale Bosche ti doporucim spis.mizuh píše:BOSCH F8LCRdarkeye píše:mate nekdo zkusenosti jaky tam dat svice?
Jasne, TY VOLE to bude tim, ze my jsme tady vsichni blbci, vsichni vyrobci jsou blbci a ty, TY VOLE jakozto zaslouzily dlouholety clen, zkuseny fachman vsudybyl vsechnoznal jsi objevil ten spravny a jedinecny zpusob, ktery kdyz jsi TY VOLE takhle aplikoval na sve M40 ty, TY VOLE tak to bude urcite zarucene spravnej postup...jarda325i píše:ty vole mel jsem 316i M40 a delal jsem to ,tak vim o cem mluvim.....precti si to cislo na lozisku a zajdi si ho koupit do nejblizsi prodejny
Ze nas to hned nenapadlo....vsichni se poklonte, vynalezce prichazi
Rozhodne urcite ne ty, ktery ty si lisujes nekde ve stodole a prodavas je na vikendovym trhu pak na navsi...jarda325i píše:a co myslis ze tam vyrobce dava za loziska ,hnupe?je v plastu zakryty a mysli si co chces!!!!!!!!!!!jsi idiot
Za to ty jsi genialni...urcite tady budes brzo obliben....chytrej jak radio, ukecanej jak holic pri soboe a este drzej fracek nevychovanej.
Bys potreboval od maminky proplesknout a pak prijed na nejakej sraz a vyzkousime si te osobne ze znalosti materialu, stroju a podobne....a BMW samozrejme taky

Tak....konec, jdi si zas ladit schade a ja jdu delat tez neco uzitecnejsiho nez se dohadovat s tebou o kravinach