nebo aspon pokud mate nejaky tio kde koupit..diky moc
edit:
nebo vemu 4ks s dobryma zimnima gumama
v pondeli nebo utery se ozvu,dikyDymak píše:4 kola = 650,-
No, ja vim ze ted nemas prachy, proto jsem ani nenabizel plechy novy,Wolferine píše:v pondeli nebo utery se ozvu,dikyDymak píše:4 kola = 650,-
jo a kdyby mel nekdo dobre zimaky....
jj diky,dej nabidku treba i na nove nejake levnejsi a uvidime....Jirka325 píše:No, ja vim ze ted nemas prachy, proto jsem ani nenabizel plechy novy,Wolferine píše:v pondeli nebo utery se ozvu,dikyDymak píše:4 kola = 650,-
jo a kdyby mel nekdo dobre zimaky....
ale zimacky nabidnu, neb prece jenom co si budem povidat, zimak pod 4,5, spis 5 mm vzorku je na hovno. A nejaky luxusni jety asi nesezenes.
Mam par kousku i jetych ve sklepe, ale pochybuju ze by splnovaly prave vyse uvedenou podminku...no muzu se kouknout a pak se muzes rozhodnout, jestli novy nebo jety...protoze: je to guma, co te drzi na silnici![]()
ja jezdim v zimě na Debicach a uplně v poho, sice sou trochu hlučnější, ale maj slušnej drapak, a nebudou moc drahý....Wolferine píše:tak kdy budou ty plechu..psal sme ti sz ale zatim bez odezvy..ne ze by to tak spechalo jen mam rad prehled
Coze ? Bordel, zadna SZ nedorazila a to ze jsem dneska na hafo SZ odpovidal...tak to je nejaky divny....no to je burt, juknu se a pisnu a prihodim ti tam i cenu tech Debic, kdyz je Lukas tak chvaliWolferine píše:tak kdy budou ty plechu..psal sme ti sz ale zatim bez odezvy..ne ze by to tak spechalo jen mam rad prehled
taky ta SZ nebyla tobě, ale měJirka325 píše:Coze ? Bordel, zadna SZ nedorazila a to ze jsem dneska na hafo SZ odpovidal...tak to je nejaky divny....no to je burt, juknu se a pisnu a prihodim ti tam i cenu tech Debic, kdyz je Lukas tak chvaliWolferine píše:tak kdy budou ty plechu..psal sme ti sz ale zatim bez odezvy..ne ze by to tak spechalo jen mam rad prehled