Diel z náradia
Diel z náradia
Zháňam plastový diel z náradia E30, vyznačený na fotografii. Ďakujem za všetky ponuky. http://www.bmwklub.sk/download/file.php ... 074790e9eb
Naposledy upravil(a) karol325 dne 28. 02. 2011 21:44, celkem upraveno 1 x.
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Kdyby byly 3...Gangsta píše:Jo, tak by se mi to libilo. Takze kdyby nekdo mel treba 2...
702381630
emerygable@seznam.cz
----------------------------
U koho doporučuji nakupovat: hageen, Dieter Bonrath, DVORIS, Honza2.5, Chvalda 318iS, Jech, kacerjirka, konyyy, kubiE30, lisage & tefik, mišák, Semry, Shark power, Vencek, Vrablik, Zavarenec
emerygable@seznam.cz
U koho doporučuji nakupovat: hageen, Dieter Bonrath, DVORIS, Honza2.5, Chvalda 318iS, Jech, kacerjirka, konyyy, kubiE30, lisage & tefik, mišák, Semry, Shark power, Vencek, Vrablik, Zavarenec
Sry za OT, drahý brat spod Tatier, nepodelal by som sa. Ak to nie je predaj na úkor iného, nevidím, v čom spočíva tvoj problém. Alebo sa nazdávaš, že keby ti ten diel volakto ponúkol prostredníctvom SZ, že bysme ti ho nedaj Bože uchmatli alebo by bol menej pekný? V čestine sa to tuším volá "stíha", na Slovensku možeme byť iba paranoidní. Ale vačšina z nás dozaista nie je, a pak teda neviem, čom ti na to povedať.karol325 píše:Očividne nie je ani jeden. Ale rozmýšľam nad tým, ako by sa vám páčilo, keby sa vám niekto takto primotával do inzerátu.
702381630
emerygable@seznam.cz
emerygable@seznam.cz
Nemusíš hovoriť nič, nejde zas o tak veľa. V mojom príspevku, ktorý ťa primel k precítenej odpovedi, som sa fakt usiloval zvoliť také slová, aby som nikoho neurazil. Nazdávam sa však, odhliadnuc od toho, že sa jedná o prkotinu, že takéto počínanie je proti princípom etiky v obchodovaní. Ale klobúk dole, slovenčina ti ide výborne, lepšie, ako mnohým Slovákom
.
Vďaka za uznanie; ale musím ťa prekvapiť - Slovák aj som, iba mám v posledných rokoch veľmi málo příležitostí písať po našom, tak si nie som istý pravopisom. Teda si ma fakt potešil!karol325 píše:Nemusíš hovoriť nič, nejde zas o tak veľa. V mojom príspevku, ktorý ťa primel k precítenej odpovedi, som sa fakt usiloval zvoliť také slová, aby som nikoho neurazil. Nazdávam sa však, odhliadnuc od toho, že sa jedná o prkotinu, že takéto počínanie je proti princípom etiky v obchodovaní. Ale klobúk dole, slovenčina ti ide výborne, lepšie, ako mnohým Slovákom.
702381630
emerygable@seznam.cz
emerygable@seznam.cz