Cena za práci?
-
Cena za práci?
Ahoj jaká je cena za práci u výměny zadních ložisek na E36 touring?
-
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
prodpokladam ze v servise delas. Kazdej servis musi mit normohodiny na praci pro konkr. auto, tak si vem tu hodnotu, vydel 4 a mas cenovku za melouch.AutoMotoJM píše:To já vím. Nechci říct zbytečně velkou cenu,tak mě zajímá kolik si říkají ostatní.Max-Max píše:jelikoz sve sluzby nabizis, mel bys to vedet sam, ne?
v kazdem pripade zalezi na dohode, delas li to jako melouch.
-
Chlapy,na hodiny se dělá málo co. Kolikrát se na něčem zasekneš na tak dlouho(nejasná závada,utržený šroub,značná koroze,auto všelijak narafičené),že by to dotyčný ani nezaplatil a většina lidí ani nedokázala představit.
Mnoho servisů si např, určuje zá výměnu oleje 300kč a mají to za 15min.,věřte,že opravdu málo co je na hodinu podle normy. Proč má např. zákazník platit hodně za práci,když je mechanik pomalý nebo nešikovný
. Dělám pečlivě a rychle,tak proč být bit,za to že je člověk rychlý.

- Jirkoj
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Ale tak tady byla řeč o normo hodinách, ne o skutečných.AutoMotoJM píše:Chlapy,na hodiny se dělá málo co. Kolikrát se na něčem zasekneš na tak dlouho(nejasná závada,utržený šroub,značná koroze,auto všelijak narafičené),že by to dotyčný ani nezaplatil a většina lidí ani nedokázala představit.Mnoho servisů si např, určuje zá výměnu oleje 300kč a mají to za 15min.,věřte,že opravdu málo co je na hodinu podle normy. Proč má např. zákazník platit hodně za práci,když je mechanik pomalý nebo nešikovný
. Dělám pečlivě a rychle,tak proč být bit,za to že je člověk rychlý.
Autodiagnostika, převozy na platě, opravy - Kolín, Kutná Hora, Poděbrady, Nymburk a okolí - Tel.:+420 703 494 595
Cyklo servis, prodej kol, elektro kol, koloběžek atd.... www.cyklogaraz.cz
Cyklo servis, prodej kol, elektro kol, koloběžek atd.... www.cyklogaraz.cz
To je dotaz.. spočítej si kolik by to stálo v origo bmw servisu, pak za kolik by to udělal nějak jarda v horní dolní a posaď to někam mezi to..
Je to prostě o tom kolik je ochotnej zaplatit zákazník a za kolik je ochotnej to udělat mechanik.. znám chlapíka kterej udělá práci rychlejct, kvalitnějct a za pár stovek než v kdejakým servisu kterej je 5x dražší
Každopádně už z principu nedávám auto nikam kde si říkají peníze podle hodin.. aneb jako když jsem kdysi dával spravovat auto jednomu týpkovi a cca hodinu a půl "z práce" kterou si naúčtoval tvořilo jeho kecání a hledání vercajku.. naštěstí i tak to pořád vyšlo levnějct než někde jinde, tak jsem to tenkrát neřešil

Je to prostě o tom kolik je ochotnej zaplatit zákazník a za kolik je ochotnej to udělat mechanik.. znám chlapíka kterej udělá práci rychlejct, kvalitnějct a za pár stovek než v kdejakým servisu kterej je 5x dražší

Každopádně už z principu nedávám auto nikam kde si říkají peníze podle hodin.. aneb jako když jsem kdysi dával spravovat auto jednomu týpkovi a cca hodinu a půl "z práce" kterou si naúčtoval tvořilo jeho kecání a hledání vercajku.. naštěstí i tak to pořád vyšlo levnějct než někde jinde, tak jsem to tenkrát neřešil
e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
-
Přesně tak,moje slova. Jen mě zajímalo kolik si neorigo servis bere.
Albert píše:To je dotaz.. spočítej si kolik by to stálo v origo bmw servisu, pak za kolik by to udělal nějak jarda v horní dolní a posaď to někam mezi to..![]()
Je to prostě o tom kolik je ochotnej zaplatit zákazník a za kolik je ochotnej to udělat mechanik.. znám chlapíka kterej udělá práci rychlejct, kvalitnějct a za pár stovek než v kdejakým servisu kterej je 5x dražší![]()
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
no ja treba taky delam v servise a proste zakaznik plati to co je v tabulkach a ja sem jako zamestnanec taky zaplacen za to co je v tabulkach a je sefovi jedno, jestli udelam rozvod na ochcavku o hodinu rychlejs, a nebo se seru s loziskem o pul dne dyl, proste zakaznik vi kolik ma zaplatit a cena je dana a pak je jen an me jak jsem sikovnej a kolik si dokazu "vydelat" casovejch jednotek, samo ze se hledi na kvalitu a pak pokud to poseru, tak nasledky zas nesu ja jako mechanik, jako treba pripadny odtah vozu z chorvatska a pod.... a ze se nam uz neco takovyho taky povedlo 

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Jestli ti to pomůže, tak já dával za výměnu zadního ložiska na E34 pánovi v BMW servisu 300,- a bylo to na počkání. Ložisko jsem měl svoje.
Samozřejmě to dělal jakoby na svým autě - načerno.
Asi jsem ti moc nepomohl, že - ale kdo se moc ptá, moc se dozví.
jestli se s tím sereš půl dne, tak si řekni za půl dne práce - v čem je problém ?
Samozřejmě to dělal jakoby na svým autě - načerno.
Asi jsem ti moc nepomohl, že - ale kdo se moc ptá, moc se dozví.

jestli se s tím sereš půl dne, tak si řekni za půl dne práce - v čem je problém ?
BMW The Ultimate Driving Machine
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
ono rovna vymena zadniho loziska na trice neni zadnej med, kdyz to nejde, je s tim docela jebani, ale jak samozrejme vis, poradny naradi je pulka uspechu, takze pokud mas k dispozici slusne vybavenou dilnu, je to prace na "chvilku" a pokud to budes bouchat nekde pred garazi mas co delat pul dne 

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi