Já vozil v tříce tuhle povinnou výbavu
Uploaded with
ImageShack.us
Vozím jí do dnes a zatim naštěstí nebyl důvod jí použít.
Ovšem začal jsem jí vozit z důvodu že mě jednou (cca. dva roky z5) napadl nějakej idiot viz video s Izerem

asi ho nasral 18ti letej kluk v BMW a po drobnym pošťuchování jsem skočil do auta a při odjíždění mi prokopl bok auta.Promáčklina jak hovado a proto že jsem toho člověka znal a věděl jsem jak se jmenuje neváhal jsem a jel jsem ho nahlásit.
Vše bylo zapsáno a následně proběhlo několik správních řízení kde jsem požadoval náhradu škody.Ovšem abych měl na náhradu škody právo musel jsem samozdřejmě doložit paragon za opravu.Měl jsem na to svědky a vše co si na mě vymysleli ale ve finále díky debilním zákonům v ČR to bylo za nedostatek důkazů uzavřeno a obrať te se na soud a nazdar a měl jsem hovno..
A nedávnej případ v kámošoví tříce.Při odbočování na zasněženejch kostkách na náměstí to trošku ucáklo a cyklistu (psychopata!!!) za náma to tak strašně nasralo že při následné špičce a stání v koloně nás dojel a začal kolem jebat do bočních skel a dveří a pak byl zase v tu ránu pryč

Kámoš má v píči celej bok a jsem akorát nasranej když si na to vzpomenu.
Tak že při nějakym konfliknu si na tyhle případy vzpomenu a zklopim hlavu než abych měl ve finále rozmrdaný auto a s náhradou škody se mohl rozloučit i kdyby to byl kdokoliv koho znám a jsem schopnej o něm zjistit jakýkoliv údaje a informace.
Ale za dobu co mám black devil sedmu jsem se naštěstí s něčím takovým nesetkal