výstup s jinym řidičem..
Mě vždycky bavily takovýhle historky jednoho nejmenovaného člena, který sem už nějak nepřispívá (shválně, kdo si vzpomene). Třeba jak vytroubil Dacii, ta zastavila, vylezli dva dřevorubci... Když se ho zeptali, co chce, tak odvětil: "Nic, jsem čurák."
Holt někdo má na to "štěstí", že na něj někdo pořád chce vystupovat. Je ovšem otázka, nakolik je to agresivitou ostatních a nakolik si za to, byť částečně, můžeme sami.
Holt někdo má na to "štěstí", že na něj někdo pořád chce vystupovat. Je ovšem otázka, nakolik je to agresivitou ostatních a nakolik si za to, byť částečně, můžeme sami.
E39 535i sedan
S těma škodovkama na tom něco bude. I když já takovou zkušenost mám s fromanem. Zas na druhou stranu někdy stačí jen vystoupit z auta a z agresora je hned beránek;-) Akorát člověk nesmí mít metr šedesát.
To se mi přihodilo, když jsme měli ještě starýho formana na plyn. Nějak se to sešlo, že jsme měli v rodině tři auta. Já jezdil ještě Xantii, máma Matizem a forman stál v ulici a nejezdil.
Pak se najednou objevil kupec, tak jsem ho chtěl projet a natankovat. Byla zima a formanovi se moc nechtělo, takže jsem se spíš polužil než jsem jel. Vyjel jsem z ulice a zatočil na hlavní, kde jsou dva souběžný pruhy vedle sebe. Najednou se za mnou vyřítila Felicie. Já jel v pravým a snažil jsem se rozhejbat formana. a debl ve felicii se na mě nalepil a začal blikat a troubit. Čímž mě pochopitelně malinko vytočil, protože když to nejede, tak opravdu nezrychlím.
Načež mě machýrek ve felicii začal předjíždět. Když byl na mý tak jsem mu ukázal, že je jednička. Což inteligent ve felicii nerozdejchal a a suveréně mě zablokoval. Z auta vyskočil plešatej naštvanej trpaslík a začal na mě řvát něco o sockách, že jezdim ve favoritovi a, že zdržuju atd. To jsem se mu musel smát s vědomím Xantie před domem a s tím, že sám jede ve Felicii. Ale nejvíc jsem se pobavil posléze. Když nepřestával dorážet, tak jsem teda vystoupil z auta. Jak trpaslík uviděl, že mam skoro dva metry a váhu k metráku, tak najednou zmizel v autě a bylo po problému.
To se mi přihodilo, když jsme měli ještě starýho formana na plyn. Nějak se to sešlo, že jsme měli v rodině tři auta. Já jezdil ještě Xantii, máma Matizem a forman stál v ulici a nejezdil.
Pak se najednou objevil kupec, tak jsem ho chtěl projet a natankovat. Byla zima a formanovi se moc nechtělo, takže jsem se spíš polužil než jsem jel. Vyjel jsem z ulice a zatočil na hlavní, kde jsou dva souběžný pruhy vedle sebe. Najednou se za mnou vyřítila Felicie. Já jel v pravým a snažil jsem se rozhejbat formana. a debl ve felicii se na mě nalepil a začal blikat a troubit. Čímž mě pochopitelně malinko vytočil, protože když to nejede, tak opravdu nezrychlím.
Načež mě machýrek ve felicii začal předjíždět. Když byl na mý tak jsem mu ukázal, že je jednička. Což inteligent ve felicii nerozdejchal a a suveréně mě zablokoval. Z auta vyskočil plešatej naštvanej trpaslík a začal na mě řvát něco o sockách, že jezdim ve favoritovi a, že zdržuju atd. To jsem se mu musel smát s vědomím Xantie před domem a s tím, že sám jede ve Felicii. Ale nejvíc jsem se pobavil posléze. Když nepřestával dorážet, tak jsem teda vystoupil z auta. Jak trpaslík uviděl, že mam skoro dva metry a váhu k metráku, tak najednou zmizel v autě a bylo po problému.
BMW E39 528i touring
ex 4x BMW E34 525i
ex BMW E34 535i

ex 4x BMW E34 525i
ex BMW E34 535i

njn, takže za chvíli stačí vyjet a dostanu přez hubu, páč jedu scháde, tak to asi vyndám tu 1.4ku a dám tam r6.....ALA E30 píše:Prostě objem ničim nenahradíš.
nu už abych jezdil bawikem

E30...a sny se plní
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
Max-Max píše:presne tak. Zavist je hrozna vec.pkot píše:ja bych rekl ze kdyz valim na motorce , tak pocet dementu rychlosti rostePů píše:Chlapci, když jedete na motorkách... taky potkáváte dementy ?

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
ja jako obecne nechapu lidi, co si napr. na vectre B pokouseji neco dokazovat motorce, ktera uz od pohledu udela 0-200 za stejnou dobu co on zaradi trojku (Suzuki SV1000S). Nebo se nalepi na zadek a pokousi se provokovat.
ale je to stejne jako na aute...ses rychlej? jed vole, uzij si to, ja si jedu svych 120 a ty plav kam chces, stejne te na prvni zakrute dojedu avetsinou to tak opravdu je, at uz sem jel na felde (a tam to velice tezce nesli vsichni, jak je mozne ze se nedokazi strast stolete plecky), na pezotu nebo na motorce.
ale je to stejne jako na aute...ses rychlej? jed vole, uzij si to, ja si jedu svych 120 a ty plav kam chces, stejne te na prvni zakrute dojedu avetsinou to tak opravdu je, at uz sem jel na felde (a tam to velice tezce nesli vsichni, jak je mozne ze se nedokazi strast stolete plecky), na pezotu nebo na motorce.
-
Tak dnes jsem si po dlouhe dobe projel celou jizni spojku smer cerny most a z predniho vyhledu jakoby mavnutim proutku se stalo divadlo.Opravdu neskutecne zato diky PCR.
K tematu - hospodsti rvaci svaly nemaj jsou jen velci a chytri.
- Nikdy me nenapadla myslenka,ze vlastne nejvice problemu s agresorama jsem zazil kdyz jsem brousil 105L byl jsem,ale mlady a palicaty nenechal jsem se a protestoval jsem, dnes je mi kdejakej prasic putna i presto,ze bych ho nejradsi zbil, asi kazdy si vsimnul ,ze agrese je na silnici o dost vice nez driv.
Pochopim mladyho tupce co se jeste uci ovladat svuj mozek ,ale nechapu starsi chlapy co se neumi ovladat.
K tematu - hospodsti rvaci svaly nemaj jsou jen velci a chytri.
- Nikdy me nenapadla myslenka,ze vlastne nejvice problemu s agresorama jsem zazil kdyz jsem brousil 105L byl jsem,ale mlady a palicaty nenechal jsem se a protestoval jsem, dnes je mi kdejakej prasic putna i presto,ze bych ho nejradsi zbil, asi kazdy si vsimnul ,ze agrese je na silnici o dost vice nez driv.
Pochopim mladyho tupce co se jeste uci ovladat svuj mozek ,ale nechapu starsi chlapy co se neumi ovladat.
-
Asi nahoda,ale behem 15minut jsem videl = dvakrat mrtvy bod ve zrdcatku tzn ,ze nekdo nekoho vytlacoval pri zmene jizdniho pruhu pak manik ve zhruba cca 170 (mimochodem to bylk ten hnusnej Chrysler 300 combi) predjel z prava a klickoval problikaval ostatni atd...ve spicce.ARMAN píše:no nevim ja jezdim po Praze docela dost a agresivni řidiče nějak nepotkavam
Pak offroad co tahnul asi desetimetrovou vysokozdviznou plosinu,ktera jezdila chvili i po jednom kole a jeji ridic si v 80 kilometrovy rychlosti vymenoval nazor s ridicem kamionu,ktereho mimochodem nevidel ve zrdcatku a pri odbocovani ho donutil vjet do odstavneho pruhu asi nahoda nevim.