http://www.novinky.cz/auto/225206-lanci ... thema.html
PS:uz pouze zbyva, aby RR zacalo vyrabet neco ve stylu Toyoty AYGO a ja zacnu sledovat radeji ULICI a "Šeherezádu" (nebo jak se ta pikacovina vlastne jmenuje) nez deni kolem aut...
ja nevim, co ted resite za seata, ale jestli myslite to exeo, tak mi to nepripada tak strasny. nemyslim vzhledove, to je mi jedno, ale ze se premiova znacka "prevtelila" do normalni. tudiz cena bude prijatelna a jde hlavne o to, ze audi je kvalitni a a4 ma vychytane mouchy, takze to pro normalniho cloveka na normalni jezdeni nemusi byt spatny kup. a zaplati treba o tretinu min jak ingolstadtu a dostane stejne technologie a kvalitu, akorat bude cumet na to blby esko na volantu. nevim, prijde mi to lepsi nez treba nejaky passatAlois píše:Podobný humus..MattyX píše:neco podbnyho jako seat se starsim audi A4ale jo , treba sito nekdo koupi
![]()
Jak jsem to kdysi před lety viděl, připadal jsem si že fetuji, nebo někdo potunil starou A4ku.. Zrovna to dovezli na saloon, když jsem byl tenkrát fotit pojistnou událost...
jako základ použijou škodu roomster,má stejnej tvar bočních okenARMAN píše:myslim že Lanci bude hluboko v p*deli když se sahlo po vyrobě stareho modelu z USA, snad budou vyrabět novy Stratos
Deltu Integrale EvoWilD píše:ostatně co kloudnýho poslední dobou vypustili na svět
Jj davam ti za pravdu.Vasa píše:Chrysler 300 je typicka US kara co je zvenku "samej sval", desne namachrovana a technicky ji "pobije" E21 a to dost mozna i kvalitou materialu uvnitr pouzitychKvalita zpracovani je na urovni polonegramotu co to montujou v US zemi snu a vrcholny model s V8 HEMI pouziva davno prekonany tvar spalovaciho prostoru a jeste z toho dela prednost.
Na druhou stranu je to typicky US auto postaveny presne v duchu hesla:
Vypadam COOL, stojim par kacek a za 5 let me odvez na vrakac. Masovka a tezka spotrebni vec tak jako vetsina veci v US chapani.