Mercedes Benz world/truck racing
Mal som, dal som to niekomu lebo to bola sracka arkadoidna, snad NFSU bolo este lepsieJirka325 píše:Co tim chtel pan "mrtvy" rici ?SlimShady píše:Mercedes Benz World Racing? 2CD? Lame![]()
Hlavne mi nerikej ze to mas, vcera jsem byl na Kamyku i kdyz pravda, tak daleko to nemam
Faszom a seggedbe verem te buzi 
NFSU mi nekdo smahnul a nefachalo, od ty doby jsem ho nejak neziskal, ale taky bych ho bral.SlimShady píše:Mal som, dal som to niekomu lebo to bola sracka arkadoidna, snad NFSU bolo este lepsiea na Kamyku uz niesom
Nevadi mi arkadovy sragory, nebot je to o odreagovani, kdyz budu chtit co nejrealistictejsi zazitek, vezmu bawo a pojedu si zajezdit nekam na letiste a bude to to nejrealnejsi co muze bejt
NFSU som mal tiez, asi som ho dal Geroxovi (teda daroval, lebo aj to je sracka)
Zatial najrealistickejsia vec ktoru som mal je Richard Burn's Rally (1DVD) ktoru som tiez daroval kolegovi do Brna nakolko na klavesnici nehratelne, na volant zatial nemam
skusal som ale na volante u kamosa, a poviem ti... uffff!!! Az moc realne 
Jak rikam, me arcady nevadej. Stejne kdyz budes sedet u compu na zidli pred monitorem i s forcefeedback volantem nic nenahradi tu odstredivou silu, ktera te tahne okynkem ven, kdyz jezdis v realu....takze kdyby se ti valel nejaky image na disku tech darovanych, tak muzem udelat zase burning navstevuSlimShady píše:NFSU som mal tiez, asi som ho dal Geroxovi (teda daroval, lebo aj to je sracka)Zatial najrealistickejsia vec ktoru som mal je Richard Burn's Rally (1DVD) ktoru som tiez daroval kolegovi do Brna nakolko na klavesnici nehratelne, na volant zatial nemam
skusal som ale na volante u kamosa, a poviem ti... uffff!!! Az moc realne
Skoda, no, jak se znam, stejne nakonec kdyz uz se mi nejaka gamesa dostane do pazour, tak si chvilku zahraju, pokud mit to zchroupe comp a pak upadne v zapomneni, neb na to stejne neni casSlimShady píše:No prave ze nemam imagesbohuzial...
a inak suhlasim, ale napr. ked nemas auto, co je moj pripad, a "uzivas" si len v mrdke Golfe V 1.4 ked chodis do prace, tak neostava nic ineho
teda ani to nie, lebo nemam FF volant, a vobec, ziadny volant
Ber to z ty lepsi stranky, lepsi Golfem, nez sockou
nfsu mam a moznma se stavim na sraz u ccm...tak jestli tam dotahnes 2volna cd tak ti dam 2cd s nfsu 
edit:
hm koukam na svuj rozvr...opravdu jen MOZNA se tam ukazu
edit:
http://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
Lithophane a noční světla
ale o nic neprijdes,nejlepsi nfs sou stejne Porsche
pekne auta,asi nejlepsi fyzikalni model z nfs, ruznorode trate, model poskozovani, mod kariera i s tuningem (ale jen technicky a ne vzhledovy),...
pekne auta,asi nejlepsi fyzikalni model z nfs, ruznorode trate, model poskozovani, mod kariera i s tuningem (ale jen technicky a ne vzhledovy),...
http://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
NjJirka325 píše:Skoda, no, jak se znam, stejne nakonec kdyz uz se mi nejaka gamesa dostane do pazour, tak si chvilku zahraju, pokud mit to zchroupe comp a pak upadne v zapomneni, neb na to stejne neni cas![]()
Ber to z ty lepsi stranky, lepsi Golfem, nez sockouNissan taky nebude, tak jsem zvedav, co bude
To klido vzit muzu, tak zkus dorazit. Vetsinou tam mala skupinka zbyde do pozdnich nocnich hodin a ja byvam jeji soucastiWolferine píše:nfsu mam a moznma se stavim na sraz u ccm...tak jestli tam dotahnes 2volna cd tak ti dam 2cd s nfsu
edit:
Tak pozor, pan nam stale radikalne meni nazory ve vsech odvetvich....amiko nemec ? No to bude zajimaveSlimShady píše:Nj bude nebude, mozno bude nemec, alebo Amiko-nemec
Predohrab, zadohrab, styrkolka, mne je to uplne jednoJirka325 píše:Co to meles ze nemam rad ? Amiko nemce prece vlastnimSlimShady píše:Pan je totiz nazorovo rozhodeny jak sandaleAmiko-nemec pre teba nebude nic zaujimaveho, nakolko "to" nemas rad ak dobre viem
![]()
Mondeo ? No to si pomuzes....predohraby nebrat
A jo, premyslam o Mondeu 97-98 V6 2.5l, alebo Pasaste B4... a este sa mi hlavou honia aj ine auta, co uz, ked je clovek Vaha, je nerozhodny jak pica
2 GeRoX: S_M_A
No, u toho mondea mam pocit ze zrovna na tenhle motor nesezenes ani primo u panu z Forda moc dilu, jednou jsem videl jak pan presne s mondeem s timhle motorem prijel a rekli mu v oficialnim Fordovskym servisu, ze mu na tom motoru nic neopravej, ze do toho se akorat leje olej, takze muze vymenit celej motor....ale bylo to to novej mondeo 2000 a vejs....no vsak on az se vrati Hanis z dovoleny, tak ti to vysvetli urcite lipSlimShady píše:Predohrab, zadohrab, styrkolka, mne je to uplne jedno![]()
A jo, premyslam o Mondeu 97-98 V6 2.5l, alebo Pasaste B4... a este sa mi hlavou honia aj ine auta, co uz, ked je clovek Vaha, je nerozhodny jak pica![]()
Tu nerozhodnost znam....treba kdyz jsem musel vyresit ten telefon...btw teda jako proc nejde u T630 priradit jakykoliv zvuk SMSce ? Proc nejde BT a IrDA zapnout jen na par minut, aby se automaticky vyplo ? No to jsou veci ktery u T68i teda sly....zase s ni neslo volat...uvidime jak dlouho to pujde s timhle....ach jo.
No ono to je 97-98, jeden znamy ju ma prave s tym motorom a pozna dalsich par ludi s tym motorom, a vravi ze nie su kazive, tak snad... ale viac sa priklanam k B4-ke, mozno sa "ponizim" k 1.9TDi kvoli tomu ze s tym budem vela chodit... VR6-ka je podla niektorych kaziva, podla niektorych nie, ale viac reci som pocul na to ze JE kaziva, tak uvidim...Jirka325 píše:No, u toho mondea mam pocit ze zrovna na tenhle motor nesezenes ani primo u panu z Forda moc dilu, jednou jsem videl jak pan presne s mondeem s timhle motorem prijel a rekli mu v oficialnim Fordovskym servisu, ze mu na tom motoru nic neopravej, ze do toho se akorat leje olej, takze muze vymenit celej motor....ale bylo to to novej mondeo 2000 a vejs....no vsak on az se vrati Hanis z dovoleny, tak ti to vysvetli urcite lipSlimShady píše:Predohrab, zadohrab, styrkolka, mne je to uplne jedno![]()
A jo, premyslam o Mondeu 97-98 V6 2.5l, alebo Pasaste B4... a este sa mi hlavou honia aj ine auta, co uz, ked je clovek Vaha, je nerozhodny jak pica![]()
![]()
Tu nerozhodnost znam....treba kdyz jsem musel vyresit ten telefon...btw teda jako proc nejde u T630 priradit jakykoliv zvuk SMSce ? Proc nejde BT a IrDA zapnout jen na par minut, aby se automaticky vyplo ? No to jsou veci ktery u T68i teda sly....zase s ni neslo volat...uvidime jak dlouho to pujde s timhle....ach jo.
T630 sux... cely SE sux... zlaty stary Ericsson, achjo...
P.S.: Aj ja mam T630, po styroch dnoch som uz volal bratovi ze ju zas predavam
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
dame to po siti?
coz se sejit na trase pres net? valil to uz nekdo po siti?