Nazor na turbo - ebay
Nazor na turbo - ebay
cus lidi chci se zeptat jestli mate nekdo skusenosti s timto turbem http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BMW-E30- ... ccessories uvazuji o tom ale nejdriv bych chtel vedet co si o tom myslite vy jestli to ma vubec cenu resit dik za odpovedi
No nechci ti do toho kecat ale posta do CR te vyjde na 450 usd...
plus turbo kit za 700 v lepsim pripade... myslim si ze sezenes to same i v CR. Nehlede faktury a ceny kterou ti napise na celni pruvodku..
pokud clo a dph tak plus dalsich cca 330 usd.

Manželka homosexuála s pláčem vypráví:
"Pak se svlékl, já se taky svlékla, on si oblékl moje šaty a od té doby jsem ho už neviděla."
"Pak se svlékl, já se taky svlékla, on si oblékl moje šaty a od té doby jsem ho už neviděla."
turbo
no prave to si taky myslim ze potrebuju jednotku aby se neladila k tomu turbu ale to bych mel vyreseny borec by mi ju udelal celou novou od zakladu ktera by se dala ladit pres PC a dopravu z UK mam taky poresenou tam by to koupil kamos a dovezl by mi to. Ale jak se tu uz nekdo zminil ze to vydrzi 600km to mi uz jeden rikal ze mu vydrzelo 14 dni a bylo po nem .Ale mam ten nazor ze by se tam dalo jiny a pak by to vydrzelo. Zajima me spis jestli to ma cenu kupovat jestli ten narust vykonu je jako hodne znatelny nebo jestli to je jen takovy psouknuti do sani-zvenku na prvni pohled nakonovany jak prase a pak do toho clovek sedne a hledi co je to za zdechlinu.Chapu ze kdyz se to da na seriovej motor tak od toho nemuzu cekat nejaky brutalni zazraky ale kdyz se clovek mrkne na youtube tak to tam jede brutalne v kazde vrazde tak prave nevim co si o tom mam myslet jestli se ma cenu tim zabyvat. Cena totiz neni vsechno ze