e34 - pár vychytávek
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
e34 - pár vychytávek
Zbylo mi pár věcí na, snad, vylepšení E34.
- přední komplet brzdy z M5 ( 3,6l = nejsou to 4 pístky, ale větší Rd. kotouču 315 X 28 = NELZE NA TO NASADIT DISKY R15", - AŽ R16"... )
- řidičův neorigo anatom - RECARO - látkový, výhřev, větrání, bederní opěrka, štelování hloubky bočního vedení ( je to předělaný do E34 = kolejnice,..., el.zapojení do přípravy v e34 )
- volant z audi S3, airbag samozřejmě nefunkční - předělal jsem si ho do E34 - suprově se drží, na rozdíl od origo volantů
- podložky na zvýšení lehlé prdele E34
- široká kapota....viz. další můj inzerát - rozprodej 540i
Věci nafotím, určím jejich cenu = věc dohody.
- přední komplet brzdy z M5 ( 3,6l = nejsou to 4 pístky, ale větší Rd. kotouču 315 X 28 = NELZE NA TO NASADIT DISKY R15", - AŽ R16"... )
- řidičův neorigo anatom - RECARO - látkový, výhřev, větrání, bederní opěrka, štelování hloubky bočního vedení ( je to předělaný do E34 = kolejnice,..., el.zapojení do přípravy v e34 )
- volant z audi S3, airbag samozřejmě nefunkční - předělal jsem si ho do E34 - suprově se drží, na rozdíl od origo volantů
- podložky na zvýšení lehlé prdele E34
- široká kapota....viz. další můj inzerát - rozprodej 540i
Věci nafotím, určím jejich cenu = věc dohody.
Naposledy upravil(a) DAN dne 07. 03. 2011 20:39, celkem upraveno 1 x.
BMW The Ultimate Driving Machine
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
PÍŠU KOMPLET - JSOU VE STAVU - ZEPTEJ SE MARTINA JÍRY, CHTĚL JSEM, ABY MI JEHO OTĚCKO STOČIL KOTOUČE ( PAN JÍRA NORMÁLNĚ STÁČÍ KOTOUČE JAKNA BĚŽÍCÍMPÁSU )- BYLY ALE PREJ MOC VELKÝRendis píše:ahoj. V jakém stavu jsou ty brzdy? Jsou to jen brzdiče nebo i kotouče? Cena? díky
JÁ JE MĚL NA SVÝ E34, ALE PŘEDEK BRZDIL O HODNĚ VÍC NEŽ ZADEK, COŽ BYLO V NĚKTERÝCH OKAMŽICÍCH NEŽÁDOUCÍ, TAK JSEM JE SUNDAL
JSOU TO TEDA KOMPLET -BRZDIČE, DESKY, KOTOUČE - VŠE SAMOZŘEJMĚ ORIGO BMW - STAV - NOVÝ TO NENÍ, ALE NA VYHOZENÍ TAKY NE - TO ANI NÁHODOU.
Naposledy upravil(a) DAN dne 13. 02. 2011 17:48, celkem upraveno 1 x.
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
tady foto "zvyšovaček" zadku:

Montuje se nad horní uložení zadních tlumičů, pak se to jako smontovaný celek namontuje do auta - zvýšení zadku cca 3-4 cm. Neodpovídá přesně výšce podložce, protože se ještě trošku propruží pružina,...
Cena 1500,- --- víc se k tomu už nebudu vyjadřovat.
Pozn.: děláno pro E32, která má větší průměr tlumiče, šroubovice pružiny,... = bez problémů použitelné i v E34 ( měl jsem v E34 zadní komplet ( pružina / tlumič ) z E32 ).

Montuje se nad horní uložení zadních tlumičů, pak se to jako smontovaný celek namontuje do auta - zvýšení zadku cca 3-4 cm. Neodpovídá přesně výšce podložce, protože se ještě trošku propruží pružina,...
Cena 1500,- --- víc se k tomu už nebudu vyjadřovat.
Pozn.: děláno pro E32, která má větší průměr tlumiče, šroubovice pružiny,... = bez problémů použitelné i v E34 ( měl jsem v E34 zadní komplet ( pružina / tlumič ) z E32 ).
Naposledy upravil(a) DAN dne 17. 04. 2011 12:03, celkem upraveno 2 x.
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Tady orientační foto volantiku - je z Audi S3 - airbag nefunkční - to prostě udělat nejde. Kvalitně předěláno do E34, E36 - nechal jsem udělat takovou redukci, novej šroub.
foto - trochu jsem to měl rozbrabčený - instalace tempomatu

Volant mě stál 2000,- + udělal jsem tu redukci,šroub,... = cena 2500,- za sportovní volant - s nefunkčním airbagem, netroubící ( pro šikulu žádný problém )
Volant má příjmně tlusný věnec -dobře se drží. Měl jsem nutkání pořád ho držet oběma rukama ve správné poloze - 3/4 na 3. Což by mě u origo kormidla v E34 nenapadlo. To držím většinou jen jednou rukou. ( druhou rukou se většinou hrabu spolujezdkyním v popelníku
).
foto - trochu jsem to měl rozbrabčený - instalace tempomatu

Volant mě stál 2000,- + udělal jsem tu redukci,šroub,... = cena 2500,- za sportovní volant - s nefunkčním airbagem, netroubící ( pro šikulu žádný problém )
Volant má příjmně tlusný věnec -dobře se drží. Měl jsem nutkání pořád ho držet oběma rukama ve správné poloze - 3/4 na 3. Což by mě u origo kormidla v E34 nenapadlo. To držím většinou jen jednou rukou. ( druhou rukou se většinou hrabu spolujezdkyním v popelníku
- E30PEPACABRIO
- Kontaktovat uživatele:
Re: e34 - pár vychytávek
přední komplet brzdy z M5 cena
řidičův neorigo anatom cena
odkud jsi
řidičův neorigo anatom cena
odkud jsi
tel:737845718 (OO=()()=OO)
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Re: e34 - pár vychytávek
Komplet přední brzdy z M5 e34 ( 3,6l = jednopístky ) prodávám za 5000,-.E30PEPACABRIO píše:přední komplet brzdy z M5 cena![]()
řidičův neorigo anatom cena![]()
odkud jsi
To je jedinej údaj, kterej není uvedenej.
Ost. viz. výše - i přil letmým pohledu - je tam všechno.
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Pak mám třeba origo BMW přední zástěrky E34 - celá montážní, nikdy nepoužitá, sada.
Pak mám třeba ještě nový origo BMW brzdové destičky přední - E34.
Pak mám ještě třeba - čerpadlo pro ostřik světlometů/mlhovek - to velký dvouvývodový, vysokotlaký - fungl nový.
co ještě mám ? pár věcí, se ještě najde komplet kotouče z 540i = vepředu jsou silnější než má většina e34, vzadu jsou chlazený
přední horní uložení z 540i e34, komplet Mc-Phersony z 540i ve velmi pěkným stavu
Všechno je možné získat - za peníze, to proto, protože já jsem to taky kupoval, když jsem měl ještě e34.
Pak mám třeba ještě nový origo BMW brzdové destičky přední - E34.
Pak mám ještě třeba - čerpadlo pro ostřik světlometů/mlhovek - to velký dvouvývodový, vysokotlaký - fungl nový.
co ještě mám ? pár věcí, se ještě najde komplet kotouče z 540i = vepředu jsou silnější než má většina e34, vzadu jsou chlazený
přední horní uložení z 540i e34, komplet Mc-Phersony z 540i ve velmi pěkným stavu
Všechno je možné získat - za peníze, to proto, protože já jsem to taky kupoval, když jsem měl ještě e34.
Naposledy upravil(a) DAN dne 17. 04. 2011 12:02, celkem upraveno 2 x.
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
M5 kotouče asi nechám orovnat - budou ještě dostatečně silný
Jináč, kdyby někdo něco chtěl a měl něco na výměnu - dá se dohodnout.
V současný době mě docela zajímaj nějaký litý kolesá - nejlépe přímo na e38. Mám jen zimní sadu, poohlížím se po něčem na léto.
- jen R16", nebo R17" ( 18" nechcu )
Jináč, kdyby někdo něco chtěl a měl něco na výměnu - dá se dohodnout.
V současný době mě docela zajímaj nějaký litý kolesá - nejlépe přímo na e38. Mám jen zimní sadu, poohlížím se po něčem na léto.
- jen R16", nebo R17" ( 18" nechcu )
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Už mám jen to RECARO ala Audi S6 - vyhřívané, větrané,.... za 3000,-
pak ten volantik Audi S3, S6 - dobrý do rukou, na zákrav super věc, na rozdíl od lodních kol origo BMW - cena 2000,-.
teď mě napadlo, asi si ho dám do e30 - zas předělávat tisíchran ( mám tam do e34, e36, -- pro volanty s airbagem ). Tak to ne.

pak ten volantik Audi S3, S6 - dobrý do rukou, na zákrav super věc, na rozdíl od lodních kol origo BMW - cena 2000,-.
teď mě napadlo, asi si ho dám do e30 - zas předělávat tisíchran ( mám tam do e34, e36, -- pro volanty s airbagem ). Tak to ne.
zvýšováky zadku
Ahoj máš ještě ty podložky na zvýšení prdele u E34?