Komu tady cpeš chrochátí, prosímtě
Je pravda, že u E90 už jsem byl překvapen, jak je ta 320D už kultivovaná, že jsem si říkal, že by mi to už ani nevadilo, oproti koncernu nebe a dudy úplně, ale E46 320D žádnej zázrak v tomhle není, obecně až na pár variant mi přijdou E46 jako "moc peněz za málo muziky" a navíc, za osm pětek sežene tak akorát takovou, která bude skýtat všechny naftový bolesti, takže tradá dalších osm pětek na servis...
Jinak ještě jeden poznatek, co se E38 týče, kdyby Tě náhodou napadlo volit slabší motorizace, že bys nějak ušetřil, tak možná v manuálu, aby Tě to nesralo, ale to pak zas celá sedma docela ztrácí smysl s tím manuálem... Takže podle Tvých požadavků teda asi E39, ale to je přesně, co jsi zmínil, u nás nic moc zajímavýho na výběr...a když zvažuješ 523i, tak proč ne spíš 528i a to už je pak zase stejná pojistka, jak na V8, tak proč ne V8 a jsme zase u toho...

já bych si asi nevybral
Syrup: Jo, to je určitě fajn, ale kolik jich je a pořizovačka je víc jak dvojnásobek toho, co tu řeší kolega... Což bych se na to opět bodl a řešil spíš E39 v touru...