Ja som hrával takmer všetky bez volantu takže to "najreálnejšie" ovládanie posúdiť nemôžem, ale na tlačidlách som sa potil rád pri gran turismo 2, z nfs hlavne porsche, undergroundy hlavne kôli úprávam - čo v dobe vzniku nemalo konkurentov a pre deti odrastajúce na rýchlo a zbesilo

. potom mi wrak dlho nedovoľoval hrať nové veci, až pro street, ktoré sa neovládalo moc dobre ale graficky ma to dostalo a hral som to až kým som nemal 800hp evo, ktoré už jazdilo ozaj katastrofálne. Undercover som mal v kompe 3 minúty, shift som videl u kámoša ako driftuje a to som hneď zavrhol no a o najnovšie som ani nezakopol.
K tej mafii...jednotka bol a je stále jedna z naj hier, ktorú som prešiel 20x ale... keď som teraz hrával 2ku a vrátil som sa späť tak mi to pripadá že sa vozím sám po meste vytvorenom z krabíc. atmosféra a grafika 2ky je dosť vyšperkovaná a ovládanie pri tom nie je tak tragické. umytá kára a prepracovaný obmedzovač + skvelá hudba z rádia, alebo zimné drifty okolo mesta je dobrá zábavka.