černá matná: zkušenosti
- Kuba318ie30
černá matná: zkušenosti
pánové, zajímá mě pár věcí ohledně této barvy na karoserii:
jak je to s mytím? (jako lajk bych řekl, že se bude matná barva hůř mejt / bude na ni víc držet špína..?)
lakuje se to normálně na základ/plnič/kontrol? nebo se pod mat dává něco extra?
výdrž je stejná jako u lesku (když vemu v podaz, že to láknu sám...stejným způsobem jako jakoukoliv jinou barvu)?
pokud napadaj někoho nějaké zápory, budu za ně rád...
a děkuju za jakékoliv informace
jak je to s mytím? (jako lajk bych řekl, že se bude matná barva hůř mejt / bude na ni víc držet špína..?)
lakuje se to normálně na základ/plnič/kontrol? nebo se pod mat dává něco extra?
výdrž je stejná jako u lesku (když vemu v podaz, že to láknu sám...stejným způsobem jako jakoukoliv jinou barvu)?
pokud napadaj někoho nějaké zápory, budu za ně rád...
a děkuju za jakékoliv informace
- Kuba318ie30
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
matna se kupodivu strika hur jak leskla, neslejva se tolik. a jsou videt prechody v rozprachu, pak dalsi vec je ze jak ji mejes, tak ji casem olestis a uz neni zas tak extramatna, ale pololesk, je na ni videt vic bordelu a poskrabani jak na leskly, ze by se na to chytal vic bordel rict neumim a kdyz ti pri lakovani stece tak to neodlestis
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

- Night.chimera
tady ty modni zalezitosti fakt neresim az bude v mode mit zase bile auto jako tomu pred par lety bylo budou zase vsichni jezdit v bilem je to porad dokola v nejakym filmu se objevi lambo v cerny matny barve a razem je to v mode v nejakym filmu se objevi audi A8 a najednou je znacka audi v mode heh prestante se ridit tim co je v mode a mejte vlastni nazor to je moje rada
a jde i o styl oblekani rovny cepice jsou v mode tak si to nasadi kazdej blbec kterej nevi kam se zaradit.angelina jolie si vezme po kokainovym dychanku brejle pres pul ksichtu kdyz jde rano pro rohliky a razem je to v mode a frcej brejle pres pul ksichtu je to fakt mimo moda je jen pro to aby se vydelavalo

a jde i o styl oblekani rovny cepice jsou v mode tak si to nasadi kazdej blbec kterej nevi kam se zaradit.angelina jolie si vezme po kokainovym dychanku brejle pres pul ksichtu kdyz jde rano pro rohliky a razem je to v mode a frcej brejle pres pul ksichtu je to fakt mimo moda je jen pro to aby se vydelavalo

520i E34 M50 pekne auto

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg
- Kuba318ie30
mě se to líbí už dlouho, chtěl jsem vždy e38 v černym matu, sníženou, s foliema a na 22" black chrom kolech...e38 je na mě ale dost velká (jak rozměrama, tak spotřebou a pořizovací cenou...) tak mám v hlavě už asi půl roku projekt, kterej se snažim pomalu realizovat...to jestli se to lidem líbí nebo ne, je mi celkem u zadku, líbí se to mě a to je pro mě důležitýNight.chimera píše:tady ty modni zalezitosti fakt neresim az bude v mode mit zase bile auto jako tomu pred par lety bylo budou zase vsichni jezdit v bilem je to porad dokola v nejakym filmu se objevi lambo v cerny matny barve a razem je to v mode v nejakym filmu se objevi audi A8 a najednou je znacka audi v mode heh prestante se ridit tim co je v mode a mejte vlastni nazor to je moje rada![]()