Pokusy / krádeže BMW Litoměřice
- Kuba318ie30
Pokusy / krádeže BMW Litoměřice
Pánové, pokud budete mít cestu se sebemenší zastávkou v Litoměřicích, tak bacha!!! už potřetí mi někdo lez do auta (vylámaný zámek šroubovákem/vyškublá guma u okýnka) a nejsem jedinej majitel starýho BMW tady se stejnym problémem za poslední měsíc...tak pozor!!!
- Night.chimera
Včera mi volal klučina kterému před třemi dny ukradly v Libni před barákem e30 316 cupe. Auto se našlo za dva dny o pár bloků dál u nějaké koleje studentů ve slepé uličce,bohužel auto už nepojízdné.
Jel jsem sním namísto obhlídnout závadu a domluvit opravu.
Ty hovada,odlomily airbox odštíply konektor od váhy vzduchu a odřízly gumové koleno + vybrali všechny pojistky
Nejvíc mně zaráží otevření auta a nastartování bez žádného poškození zámků
Jako by měli klíče od auta
Jel jsem sním namísto obhlídnout závadu a domluvit opravu.
Ty hovada,odlomily airbox odštíply konektor od váhy vzduchu a odřízly gumové koleno + vybrali všechny pojistky

Nejvíc mně zaráží otevření auta a nastartování bez žádného poškození zámků

Jako by měli klíče od auta

Bohužel E30 nemá zámky vůbec bezpečné a s trochou cviku a základním náčiním se dají odjistit opravdu rychle. Zkoušel jsem to s kamarádem zámečníkem u sebe na Mikře, která má podobný zubatý klíč, centrál na DO a klíč byl v zámku asi pětkrát od novoty auta, takže zámek bez vůlí... A odjel by s tím za 40 vteřin nebýt imobilizéru.
Shválně si na srazu zkus, ke kolika autům bude pasovat klíč, který máš v kapse od svého...
BMW s drážkovými klíči (dvou a čtyřcestné) je jiná písnička, tam to bez poškození zámku je oříšek i pro zámečníka.
Shválně si na srazu zkus, ke kolika autům bude pasovat klíč, který máš v kapse od svého...
BMW s drážkovými klíči (dvou a čtyřcestné) je jiná písnička, tam to bez poškození zámku je oříšek i pro zámečníka.
E39 535i sedan
ono se dá odjet nejen se starejma křusnama dobře, ale i s bmw 330xd coupe z roku 2008, byla firemní a ukradena z garáží bytovýho domu, dle záznamu z kamer trvala akce 3 minuty, doteď se nenašlo....na nový bmw si nasazuje botičku a od tý doby má klid
jinak jestli jste viděli nedávnou krádež ředitele český tv Janečka, jak mu s jeho X6kou taky odjížděli max do 3 minut, jenže pak zjistili nějakej poplach během jízdy a vzali roha
jinak jestli jste viděli nedávnou krádež ředitele český tv Janečka, jak mu s jeho X6kou taky odjížděli max do 3 minut, jenže pak zjistili nějakej poplach během jízdy a vzali roha
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
- Kuba318ie30
to není jen problém Litoměřic
Mě už se do auta někdo dobejval taky (úspěšně), ale myslím zachrána byla nesvítící osvětlení kabiny + páka na pedály. Jinak parkuju v centru Prahy, kde mám auto suveréně nejmenší hodnoty široko daleko...
Darovanýmu koni na zuby nehleď. Eta...
- Spooky-0987
-
krádež?
v brně je pořád něco.dnes je to čtrnáct dní co mi někdo ulomil přední masku u bmw e36 a o týden později příjdu k autu a u spolujezdce ze zámku trčela tyčinka tak ji vytáhnu a byl to zlomený šroubovák.zámek rozkuchaný takže ho můžu měnit.včera vypuštěný dvě kola.auto parkuji v brně v líšni u zetoru na jedovnické.stává tady dost vraků takže to zde čorkaře přitahuje.dnes 26.3.2011 v noci budem s klukama čekovat okolí zetoru.kdo chce at se přidá,,. vše se bude řešit přes policii čr.