Neco pro zasmani :-)
Tak ten znam... je casto videt v Dejvicich. Takova trosku jako Kawasaki zelena a o neco tmavsi narazniky a doplnky. Jestli po fotce tak pases, tak ti ho muzu vyfotit. Potkavam ho skoro porad.Jirka325 píše: Daleko hustsi byl polskej fiat nalakovanej na totalni jedovatou zelenou, ze uz nemuze bejt kriklavejsi. Tomu aspon rikam spravna recese.
Ted jsem ho zahlid z okna jak projel kolem baraku, skoda ze jsem ho nestih vyfotit, fakt husta barvicka
Cca. pred mesicem, nevim presne jsem namontoval vytouzene iS lizatko...evidentne mi to pridalo Nm, tahne to vic odspoda...mam z toho obrovskou radost.
O par tydnu pozdeji nove silentbloky napravy a motoru....mam z nich hroznou radost, jen skoda ze je kamaradi tuzingari nevidi
No a az nebudu linej a opatrim si prichytky, tak si dam na auto prahy, akorat nevim, proc jsem shanel original BMW, takhle ze me nikdy nebude spravny tuzingar, kdyz nejsou prekrouceny beeeeeeee
Po fotce tak moc nepasu, jen kdybych to stih, tak bych to vyfotil jen tak pro ostatni, rozhodne je to zajimavejsi recese, nez ten felckar, i kdyz clovek se ma aspon cemu smat
O par tydnu pozdeji nove silentbloky napravy a motoru....mam z nich hroznou radost, jen skoda ze je kamaradi tuzingari nevidi
No a az nebudu linej a opatrim si prichytky, tak si dam na auto prahy, akorat nevim, proc jsem shanel original BMW, takhle ze me nikdy nebude spravny tuzingar, kdyz nejsou prekrouceny beeeeeeee
Ta barva by sedela, narazniku jsem si nevsim, zahlid jsem ho z devatyho patra z okna, takze me jenom prastila ta barva do oci.Marosh píše:Tak ten znam... je casto videt v Dejvicich. Takova trosku jako Kawasaki zelena a o neco tmavsi narazniky a doplnky. Jestli po fotce tak pases, tak ti ho muzu vyfotit. Potkavam ho skoro porad.
Po fotce tak moc nepasu, jen kdybych to stih, tak bych to vyfotil jen tak pro ostatni, rozhodne je to zajimavejsi recese, nez ten felckar, i kdyz clovek se ma aspon cemu smat
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
Ne jen jaZave píše:A mas z toho ohromnou radost?Maranelo píše:Ja si dneska vycistil nadobku ostrikovacu a nejak to hned lip jede![]()
ale taky mam na klicich novej privesek tak je to mozna tim
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
No jejej ja mam prahy taky a kdyz jsem je nasadil malem mi to pri akceleraci zlomilo vaz jak to jede. Ale na druhou stranu sem strhnul z kufru nejakou samolepku po predchozim majiteli a trosku hur to zacalo brzdit asi byla od BREMBAJirka325 píše:Cca. pred mesicem, nevim presne jsem namontoval vytouzene iS lizatko...evidentne mi to pridalo Nm, tahne to vic odspoda...mam z toho obrovskou radost.
O par tydnu pozdeji nove silentbloky napravy a motoru....mam z nich hroznou radost, jen skoda ze je kamaradi tuzingari nevidi![]()
No a az nebudu linej a opatrim si prichytky, tak si dam na auto prahy, akorat nevim, proc jsem shanel original BMW, takhle ze me nikdy nebude spravny tuzingar, kdyz nejsou prekrouceny beeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
Ta barva by sedela, narazniku jsem si nevsim, zahlid jsem ho z devatyho patra z okna, takze me jenom prastila ta barva do oci.Marosh píše:Tak ten znam... je casto videt v Dejvicich. Takova trosku jako Kawasaki zelena a o neco tmavsi narazniky a doplnky. Jestli po fotce tak pases, tak ti ho muzu vyfotit. Potkavam ho skoro porad.