Co na to ta Vase??
Helemese, to mi neco pripomina, asi se budu muset koroptve zeptat, jestli mi nezanasi s nejakym Albertem...Albert píše:To ta moje si ho oblibila do ty miry ze kdyz se zminim co chystam udelat, tak ona uz ma sroubovak v ruce..![]()
Prehazovani spz, baterek, kontrola oleje atd. uz se me tedy netyka..
Jj, po par kilometrech uz taky zacala rozeznavat stroje na podauta a BMW
P.S.: Ale papiry nastesti nema

Taky uz nejak nehustim gumy, nekontroluju kapaliny a takove ty bezne rutinni zalezitosti udrzby...
To kamoska (v autech - tech novejch se celkem vyzna ) rozezna 1 3 5 7 X Z - veskere rady BMW , coz ji slechti - jak rikam . Nad tym mym trochu ohrnovala nos (e30 = stary a navic kombik ) ale postupne zmenila nazor - 170 kobyl
to je nekdy rachot .. ....... ja jezdim relativne rozumne a nekam sem ji vezl , tak mela reci ze je to nic moc .......tak sem se na jedne krizovatce trosku rychlejc rozjel - a byly z toho 2 panaky po jizde na ex. Este se ji decentne trasly ruce
Jinak sestrus s tym jezdi radsi od te doby co nutne potrebovala na dalnici zrychlit...... a navic vsichni koukaji : jé pekna holka a v baworaku
(uz se me chlubila )

Jinak sestrus s tym jezdi radsi od te doby co nutne potrebovala na dalnici zrychlit...... a navic vsichni koukaji : jé pekna holka a v baworaku

ex 325i Touring
320i
my phone 732/866610
320i
my phone 732/866610
- Night.chimera
ta moje o tom vi prd a nesnazim se ji to ani vysvetlit "blondyna!"ale jinak dobry no auto se ji libi ,ale porad si ze me dela srandu ze to mam vic v servisu nez na silnici a v tu chvili bych ji nejradsi .....ale kdyz se veze a kouka skrze ty tmavy okna ma povyseny vyraz nema papiry a to je dobre PS:ten nahore me ma rad
520i E34 M50 pekne auto

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg
Ja ji mam..ale origo!!!! zadny vobarveny...a sem spokojenej, pomaha mi, snazi se naucit vse co delam, ridi a papiry ma...ja sem spokojenej

B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

tak wuffi sice papiry ma ale skoro nejezdil a navic mam nizke sedacky a on je trosku mensi tak howno vidi
... takze rizeni obstaravam ja

http://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
Lithophane a noční světla
Lithophane a noční světla
ucila se i tavitJirka325 píše:No origo jeste budiz, ale nic se nesmi brat dogmaticky, vyjimky potvrzuji pravidlo, hlavne ze jsi spokojenejIwan píše:Ja ji mam..ale origo!!!! zadny vobarveny...a sem spokojenej, pomaha mi, snazi se naucit vse co delam, ridi a papiry ma...ja sem spokojenej![]()
![]()
![]()

B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

jojo, to je jako bych koukal do zrcadla, az na ten "original":-)Night.chimera píše:ta moje o tom vi prd a nesnazim se ji to ani vysvetlit "blondyna!"ale jinak dobry no auto se ji libi ,ale porad si ze me dela srandu ze to mam vic v servisu nez na silnici a v tu chvili bych ji nejradsi .....ale kdyz se veze a kouka skrze ty tmavy okna ma povyseny vyraz nema papiry a to je dobre PS:ten nahore me ma rad
stary, blby, kram jeden, ale kdyz je potreba nekam dojed tak se ji busem moc nechce

když musíš, tak ..... BMW
Kus, vyjimka potvrzuje pravidlo, priste vem piratku s sebou, ja ji hned vyzkousim, jestli umi spravne kutalet kolaFx píše:NeserJirka325 píše:Blondyny nebratNight.chimera píše:ta moje o tom vi prd a nesnazim se ji to ani vysvetlit "blondyna!"![]()
![]()

to zní velice zajimavěJirka325 píše:Kus, vyjimka potvrzuje pravidlo, priste vem piratku s sebou, ja ji hned vyzkousim, jestli umi spravne kutalet kolaFx píše:NeserJirka325 píše: Blondyny nebrat![]()
![]()
![]()
nebo treba heverovat auto a prezouvat, by pak pri prezouvani na srazech mohl vzniknout koroptvi pneuservisni tym
![]()
![]()

koroptví pneuservis

MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru