BBS plast/lamino zadek a prahy
BBS plast/lamino zadek a prahy
spis zjistuju, jestli nekdo odtud neco nema. Libi se mi ta Gabova replika BBS a chtel bych to nejak zkompletovat. M tech ma kazdej druhej a uz kvuli kolum co mam je mi bbs vic nez sympaticky. Piste jen sem... Dik.
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
ale ja si myslim ze ten bbs predek je jen na chromaka, ten co ma wild odeme taky ma diry na mlhy chromacky, jinak prahy nafotim zitra, mam je v praci, stav-je na nich nejaka prace, jsou tam udelany dirky po sroubcich jak je nekdo mel prisroubovany na aute, podle me by bylo lepsi je prilepit a dirky zadelat, material je gumoplast, je to origo bbs, cena 500 za par
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 
Tak predbezne je beru - to jen aby mi je nekdo nevyfouknul.maca píše:ale ja si myslim ze ten bbs predek je jen na chromaka, ten co ma wild odeme taky ma diry na mlhy chromacky, jinak prahy nafotim zitra, mam je v praci, stav-je na nich nejaka prace, jsou tam udelany dirky po sroubcich jak je nekdo mel prisroubovany na aute, podle me by bylo lepsi je prilepit a dirky zadelat, material je gumoplast, je to origo bbs, cena 500 za par
Jo, to je mozny. Gabo prodava repliku a tam jsou "vylisky" na plastacky mlhy.
Tak me jeste napadlo -jak je ke me dopravime...? Teplice mam "kapku" z ruky... :-/