co rika vase draha polovicka (pritelkyne, manzelka a spol.) na vasi prizen k autu? venovanej cas a obetovany penize?
ta moje to odsuzuje, leda by v garazi stalo BMW max rok stary
jenze ja to mam nekde a plne se oddavam svemu vozitku, ktery mam nejradsi ze vsek ktery jsem mel
ja ji taky nekecam do jejich blbosti jako hadry atd. ze?
a jak u vas?
V pohode nic nerika, kdyz se vtom furt hrabu, je rada kdyz ji nekam vodvezu nebo si to puci a nevysere se ji to, to bych si pak vyslech. Ja mam 129 koni a ona jednoho (ziviho) a tak muzu v klidu spat protoze ji furt rikam ze tolik jako ja jich nikdy mit nebude.
darkeye píše:no mozna ze kdyz ma holka papiry (na auto) tak k tomu ma taky trosku jinej vztah nez kdyz se jen vozi
ja ne a ne mladou dokopat aby si je udelala
ty vole, jsem v prdeli . já nemám vod mladý papíry. co budu dělat?
jinak mladá by radši chtěla každý měsíc něco novýho to je jasný.
darkeye píše:no mozna ze kdyz ma holka papiry (na auto) tak k tomu ma taky trosku jinej vztah nez kdyz se jen vozi
ja ne a ne mladou dokopat aby si je udelala
Vo tom snad ani nemluvim.Poslouchám každou chvíli nějeký hemzi kvůli majm autům.Hlavně že jsem furt v prdeli.Prachy a vozit prdel v hezkym BMW by chtěla každá,ale to stojí hlavně čas.Prachy sami napřijdou,jenža to ty biologický odpady nepochopí.Někdy mám sto chutí se na ty drahý polovičky vykašlat a věnovat se jen bmw.(stejně to tak jednou dopadne)
U mne zatim docela v pohode...ale mam to taky trochu jine nez vy zejo
akorat kdyz sem o prazdninach strikal zadni blatniky a pri tom se hrabal v pc tak Wuffi trochu remcal ze si nebral dovolenou aby na mne jen koukal..tak sem ho poslal brousit blatniky
mno a ted kdyz kupuju motor a brzdy tak:hm si vylepsujes auto..co si tak vylepsim ja
edit: mam tu vyhodu ze Wuffimu se auticko libi
Naposledy upravil(a) Wolferine dne 01. 10. 2004 21:22, celkem upraveno 1 x.
wolferine
v pohode ja s tim nemam problem
taky sem jinej a jeden cas sem mel i pritele a nestydim se za to
ale v posledni dobe me to vic tahne k holkam
No ja som tu svoju uz prevychoval, dokonca uz ovlada aj e-cka Sem tam ma na krizovatke dokonca ona upozorni na pekne bawo. Predtym sice reptala, ale ako tu uz pisal klasik, ked som pod autom, nebeham za defkama, ze jo A najma teraz, ked som rozstrelil sluzobak, chodime vsade na bawe a je rada, ze je v gutn stave. Sa tam za tym okienkom pretrca jak taka modelka : Aha, ja sedim v BMW, vy socky