Tip na dobrý film !
Ovšem nikde nezůstal důkaz - takže jen dohady na základě vyprávění. Moc vděčný téma pro některý filmaře.kouBaMW píše:to plati pro to co vyklada ten Travis, ale treba to ze byli napr na detektoru apod. by mela byt pravda
A kdo se tohohle chytá?
Stačí mrknout na odkazovaný estranky a je víc než jasno.
Solidní výzkum tohle ignoruje a ví dobře proč...
Co když je Venca taky mimozemšťan a tahá nás tady za nosVenca píše:Ovšem nikde nezůstal důkaz - takže jen dohady na základě vyprávění. Moc vděčný téma pro některý filmaře.kouBaMW píše:to plati pro to co vyklada ten Travis, ale treba to ze byli napr na detektoru apod. by mela byt pravda
A kdo se tohohle chytá?
Stačí mrknout na odkazovaný estranky a je víc než jasno.
Solidní výzkum tohle ignoruje a ví dobře proč...

ja myslim ze my jako lid vime velke kulove, vlada kdejakeho statu tutla kazdou "blbost" a informace na tema ufo sou asi nejcitlivejsi, takze uvidet prukazny dukaz je asi nemozne, jo mozna tak za 50-100let to bude bezna vec, jinak lidi maji urcite tendence hned verit nejakemu tomu neznamu z duvodu jisteho vzruseni, ja si troufam rict ze nejsem nejaky silenec co hlta a siri tyto veci, ty stranky co tu daval Pů treba vubec neznam ani me nejak nevzali, jen sem proste teto mozne skutecnosti otevreny vic nez ty
Možná bych mohl říci, že jsem kdysi byl do jisté míry ochoten věřit lecčemus taky, ještě v době průmyslové.kouBaMW píše:..., jen sem proste teto mozne skutecnosti otevreny vic nez ty
V době informační jsem ovšem využil tento prostředek, kterému mnozí věnujeme tolik času a projížděl kvanta informací a porovnával.
On se kdekdo vyprofiluje, když má možnosti. Pak se stává čitelnějším.
Může mě přesvědčit pošuk, který motá magnetama ve snaze vyrobit perpetuum mobile?
Budu věřit tlučhubovi, co se dvacet let živí prodejem podvodných sračiček?
Mám brát za směrodatné pohádky o komunikaci s mimozemšťany, když pan kontaktér je duševně nemocná osoba?

-
2:15 je to dlouhý.kouBaMW píše:http://www.youtube.com/watch?v=gWqI0U3pBdA
Stačilo mi 8-10 vteřin.
Jsou materiály, kde budu 10 minutám záznamu věnovat několik hodin.
Proč asi?
chyba, jen sem tim chtel odlehcit atmosferuVenca píše:2:15 je to dlouhý.kouBaMW píše:http://www.youtube.com/watch?v=gWqI0U3pBdA
Stačilo mi 8-10 vteřin.
Jsou materiály, kde budu 10 minutám záznamu věnovat několik hodin.
Proč asi?

Ale ne chyba, proč by...kouBaMW píše:..chyba, jen sem tim chtel odlehcit atmosferu
Já jen zhodnotil, kterak takový matroš přefiltruju.
UFO je obecně neidentifikovatelný předmět a těch je...
Sem tam odraz od meteosondy, někdy podivný mraky a tak.
Zrovna před pár dny u nás ve vsi děsily lidi barevně blikající a pomalu se pohybující UFO.
Blikaly červeně, jiný zelenomodře, některý bíle.
Byly vánoce a ježíšek naděloval vrtulníky.
Jsou teď za babku na kdejakým stánku...

Uááá.....kouBaMW píše:jeste me napadla jedna vec, co rikas na oblast 51 ? nemas nejake podpultove informace ? celkem by me to zajimalo

Co tě na tom zajímá?
Jen se podívej na google earth, tam uvidíš podivné dlouhé dráhy, kde jsou čísla 09R a 09L, o kus dál odbíhá dráha 03R a 03L. To vše supezáhadně a podivně zrovna od bodu, jež je blízko dloooouhé dráhy s tajemnými žlutými křížky.... A zrovna vím, co ty tajemné znaky a čísla znamenají, húúúúú.....

Venca píše:Uááá.....kouBaMW píše:jeste me napadla jedna vec, co rikas na oblast 51 ? nemas nejake podpultove informace ? celkem by me to zajimalo![]()
Co tě na tom zajímá?
Jen se podívej na google earth, tam uvidíš podivné dlouhé dráhy, kde jsou čísla 09R a 09L, o kus dál odbíhá dráha 03R a 03L. To vše supezáhadně a podivně zrovna od bodu, jež je blízko dloooouhé dráhy s tajemnými žlutými křížky.... A zrovna vím, co ty tajemné znaky a čísla znamenají, húúúúú.....

Jo, jo, hehehe, ale porovnat pár informací, to už bolí, co?Pů píše:Venca píše:Uááá.....![]()
Co tě na tom zajímá?
A pak se množí bludy a fámy, blamáže a polopravdy, čím dál větší procento lidí není schopno rozlišit fakta od fikcí a točí se bludných kruzích. Skáčou na podvody, utápí se v nesmyslech a toho využijí právě ti různí hajzlíci.
Takže otázka je, kdo jim nejlépe nahrává na smeč....

-------------------------------
A k věci, téma jsou filmy:
http://www.youtube.com/watch?v=ewpgEJoZ ... re=related
Tohle je kvalitní fikce, zábavná a precizně točená.
Masky a kostýmy na úrovni, děj není bezduchá sračka a má vtip.
Zcela chybí idiotské ohnivé US koule či megapříšery.
Jenže to dnes moc nefrčí, bomba je chřoustání popcornu a čučení na debilní mrchy, kterým někdo na počítači dodal zdánlivý třetí rozměr...

Naposledy upravil(a) Venca dne 11. 01. 2011 21:50, celkem upraveno 1 x.
Nevim jestli mas stejnej problem, ale ja kdyz spustim presne tyhlety reci...snad jako pokus o vzkriseni rozumu (a to hodne casto) uz to lidi ani vubec nechteji poslouchat - nezajem.Venca píše: Jo, jo, hehehe, ale porovnat pár informací, to už bolí, co?
A pak se množí bludy a fámy, blamáže a polopravdy, čím dál větší procento lidí není schopno rozlišit fakta od fikcí a točí se bludných kruzích. Skáčou na podvody, utápí se v nesmyslech a toho využijí právě ti různí hajzlíci.
Takže otázka je, kdo jim nejlépe nahrává na smeč....

A pak nevim jestli se smat nebo plakat