Maže se ti dobře vačka?Máš tam opravdu těch 0,25?Pokud ano tak máš zbroušený kameny na vahadlech co se otírají o vačku,nebo excentry pro vymezení vůlí ventilů mají vyklepanou plošku.Řešení - koupit nové.Fuseon píše:chalani, nastavil som vole na 0.25 a hlava stale cvaka ako besny sijaci stroj, vacka zodrata nieje, na vahadielka zvrchu nevidim, co mam spravit? dakujem za kazdu radu
M20B25 - Generálka hlavy, návod, otázky, postřehy.
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
a merky si daval mezi konik/vahadlo a ventil a nebo mezi konik a vacku< je lepsi to dat mezi konik a vacku, na ventilu je to obcas uz vytukany do dulku a pak ta merka meri nesmysli, jeste se koukni jak strika olej z ty listy co je jako sprcha propojena mezi koncem a zacatkem hlavy, obcas bejva pricpana aspatne to sprchuje a proto to klepeDVORIS píše:Maže se ti dobře vačka?Máš tam opravdu těch 0,25?Pokud ano tak máš zbroušený kameny na vahadlech co se otírají o vačku,nebo excentry pro vymezení vůlí ventilů mají vyklepanou plošku.Řešení - koupit nové.Fuseon píše:chalani, nastavil som vole na 0.25 a hlava stale cvaka ako besny sijaci stroj, vacka zodrata nieje, na vahadielka zvrchu nevidim, co mam spravit? dakujem za kazdu radu

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

- Fuseon
- Kontaktovat uživatele:
ked dam dole viko maze to to krane, je to cele od oleja, meral som mezi driekom ventilu a konikom, skusim to medzi vackou a vahadlom
inak vela ludi mi povedalo ze to ide krasne tak som asi precitliveli, inak motor ide nadherne, drzi otacky proste len tak si bubloce 

A vůbec všech investic do kábra je nesmysl. Buď to člověk chce a nebo ne a dál to nemá cenu řešit
No,troufnu si oponovat,já jsem slyšel x krát M20 M10 bez cvakání,motor šel doslova sametověmaca píše:a kolik mas najeto na oleji< ona kazda M20 ma cvakaci zvuk, proste to je knstrukci motoru, a holt ty leta tomu taky nepridaji, ale v ramci ucha to je min cvakajici jak m 40 pred smrti

- Fuseon
- Kontaktovat uživatele:
oki este skusim tu volu medzi vackou a vahadlom, keby to nebolo lepsie, kupim nove excentre
dakujem za rady, a suhlasim s dvorisom, ja tiez som pocul vlastne skoro nepocul ventili na podobnych motoroch M30 a M20 lenze tie boli trosku vymazlene 

A vůbec všech investic do kábra je nesmysl. Buď to člověk chce a nebo ne a dál to nemá cenu řešit
rysky rozvodu
poradi nekdo kde jsou rysky rozvodu dekuji na m20b25
- MattyX
na hlavě jsou na rozvodovém kole :

a dole na klice je na řemeničce je ryska a na prsách motoru je "véčko"

a dole na klice je na řemeničce je ryska a na prsách motoru je "véčko"

Strongflex - E30,E36,E46,E90 a i jiné značky ! pro info o cenách a dodání SZ

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8
Chystam sa na vymenu gufer na ventiloch bez demontaze hlavy, je to sposob akym som to este nerobil, tak sa informujem ako na to: z pripravku som pochopil, ze vyberem sviecku a namontujem miesto nej hadicu ktora bude tlacena kompresorom aby ventil nepadol do valcu a dalej? Vyberem gufero aj ked je ventil na svojom mieste a je vytlacany vzduchom?
Vzduchem to podle me neudrzis. staci aby jsi lehce primacknul ventyl az ho budes zajistovat a tlak ti utece a ventyl spadne dolu. Navic zajisteni motoru. Stejnej efekt si myslim by to melo i kdyby jsi misto vzduchu pouzil olej do valce a druhej tlacil pres kliku aby jsi udrzel tlak. Ten ventyl ma docela malou plochu a staci malo a mezirka je tam hned.
Co me napada kdyz budes mit pist uplne nahore aby ti nespadnul ventyl dolu az budes menit gufera ho zkusit udrzet magetem takove to ukazovatko ale nevim jestli by to proslo pres tu podlozku co je nahore na pruzine a jestli by jsi ho na tom udrzel nez ho zajistis.
Jinak k tve otazce gufero vymenis kdyz je tam ventyl. Spravne se gufero nasazuje az kdyz je ventyl v hlave. nasadis na konec ventylu takovou cepicku /brcko ktera je vetsinou u novejch gufer a pres ni pretahnes gufero to je aby jsi ho neposkodil o ty drazky co jsou na ventylu. Zaklepnes ho. Sem to delal dlouhym oriskem z gola sady aby to sedlo presne na prumer gufera a ta gumicka zalezla dovnitr toho orechu. Ten krouzek gufera je dost mekkej takze se necha lehce znicit naklepnout na krivo atd. Ale jde to nasadit i bez cepicky.
Snad tady nepisu nesmysl.
Co me napada kdyz budes mit pist uplne nahore aby ti nespadnul ventyl dolu az budes menit gufera ho zkusit udrzet magetem takove to ukazovatko ale nevim jestli by to proslo pres tu podlozku co je nahore na pruzine a jestli by jsi ho na tom udrzel nez ho zajistis.
Jinak k tve otazce gufero vymenis kdyz je tam ventyl. Spravne se gufero nasazuje az kdyz je ventyl v hlave. nasadis na konec ventylu takovou cepicku /brcko ktera je vetsinou u novejch gufer a pres ni pretahnes gufero to je aby jsi ho neposkodil o ty drazky co jsou na ventylu. Zaklepnes ho. Sem to delal dlouhym oriskem z gola sady aby to sedlo presne na prumer gufera a ta gumicka zalezla dovnitr toho orechu. Ten krouzek gufera je dost mekkej takze se necha lehce znicit naklepnout na krivo atd. Ale jde to nasadit i bez cepicky.
Snad tady nepisu nesmysl.

Manželka homosexuála s pláčem vypráví:
"Pak se svlékl, já se taky svlékla, on si oblékl moje šaty a od té doby jsem ho už neviděla."
"Pak se svlékl, já se taky svlékla, on si oblékl moje šaty a od té doby jsem ho už neviděla."