Ahoj všem
mám na prodej BMW 323, auto je postavené na dokladech z 320 r. v. 78 (dovoz z hooodně dávna, nicméně čísla sedí). Že se jedná o 323 usuzuji podle dvojice výfuků a kotoučové zadní nápravy. Auto stálo nějaký rok zavřené v garáži a proto tak i vypadá...na fotkách vypadá lépe, ale chce to vyvařit, podlaha, prahy....je to prostě na udělání. Motor běží zatím na tři válce, ale to se řeší (svíčky, rozdělovač atd.) Palubka klasický prasklá a v autě je jedno trhlé Recaro (spolujezdcovo) řidočovo z e30, ale aby to mělo i nějaká pozitiva, tak je auto bez slavného EKO poplatku, který byl smáznut v rámci dědického řízení. Auto nyní odhlášno na mně. Dále má auto novou STK+ME (aby bylo možno vytáhnou spz z depozita, takže je všem jasné........)
Cena 15 tis. za pojízdnou e21 bez EKA a s TK+ME
http://img715.imageshack.us/gal.php?g=sdc10435o.jpg
kontakt 773658320
E21 - 323
Auto stojí v dílně v Horní Suché, ul. K Prádlu 530/13 v autodílně pana Kuchty k prohlídce od 08:00 do 15:00 hod. Bohužel až do vánoc se z práce nedostanu, takže kdo chce jiný termín, tak až po vánocích all
JInak auto zatím, nepojízdné, nechce se mi do toho dávat peníze, takže buď lafeta, odtahovka, nebo na kratší vzdálenost lano!
Viktor
JInak auto zatím, nepojízdné, nechce se mi do toho dávat peníze, takže buď lafeta, odtahovka, nebo na kratší vzdálenost lano!
Viktor