vím o bmw 318is, je bílý, velice udržovaný po starším pánovi, origo stav, najeto 160, pravidelný servis, údržba a tak, ale nemá to servo, cena je 50tis. Je to eventuelně výhodný ???
Dobrá koupě?
Dobrá koupě?
Zdravím
vím o bmw 318is, je bílý, velice udržovaný po starším pánovi, origo stav, najeto 160, pravidelný servis, údržba a tak, ale nemá to servo, cena je 50tis. Je to eventuelně výhodný ???

Re: Dobrá koupě?
David píše:Zdravím
vím o bmw 318is, je bílý, velice udržovaný po starším pánovi, origo stav, najeto 160, pravidelný servis, údržba a tak, ale nemá to servo, cena je 50tis. Je to eventuelně výhodný ???![]()
No ani náhodou! Dej mi na toho pána číslo, já mu vynadam,že Tě chce ošidit
ja kupoval nromalni 318 chromak abez serva za 54..takze bych to bral poku dto je ok (byt tebou samo, ja uz ted menit nebudu..jen motor
)
http://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
Lithophane a noční světla
dobra pripominka...kdyby jeden daval novy lak jen proto ze se mu stary nelibil tak proc zrovna bily?Dymak píše:jen si nech od pána vysvětlit, jakto že je bílý, když origo byly pouze černý a červený
http://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
já vidim tydle možnosti:
1) barva na zakázku - pravděpodobnost 3%
2) novej lak - třeba po kreši nebo bastlu, nebo jiný prasárně
3) výměna kastle - lepší varianta, pokud je VŠE jak má bejt
4) nacpaná M42 motor v buhvíčem
5) vůbec nejni to iS
1) barva na zakázku - pravděpodobnost 3%
2) novej lak - třeba po kreši nebo bastlu, nebo jiný prasárně
3) výměna kastle - lepší varianta, pokud je VŠE jak má bejt
4) nacpaná M42 motor v buhvíčem
5) vůbec nejni to iS
(oo=[][]=oo) origo power (oo=[][]=xo) žižka power (ox=[][]=xo) EX DC power (xx=[][]=xo) super žižka power (xx=[][]=xx) slepejš power
Dobrá koupě
Já jsem myslel, že tady už někdo psal že se is dělalo ve třech barvách, ale jistej si nejsem. No a to servo, Tony má taky is a servo taky nemá, já ho tam když jsem měl jiný měl. Jsem z toho jahoda. Ale kdyby to byl totál, tak by to někde rezlo a tohle nemá nikde nic.

Dobrá koupě
Jestli můžu poprosit o vysvětlení
mno opis si vin...je na stitku pod kapotou a pak ho zadej do vin dekoderu..nekde se tu na nej vali odkaz
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dobrá koupě
jen kdyby nahodou "VIN" je cislo kastleDavid píše:Jestli můžu poprosit o vysvětlení
mezi náma, to si na tom štítku přečti rovnou estli je to iS
teda pokud tam ten štítek je...
třeba já mam iSo v barvě delphinmetalic, kastle z 318i a úplně celej zbytek je přestrojenej z iSa.. jen se musel dodělat držák na cívky...
Takže de všechno
třeba já mam iSo v barvě delphinmetalic, kastle z 318i a úplně celej zbytek je přestrojenej z iSa.. jen se musel dodělat držák na cívky...
Takže de všechno
(oo=[][]=oo) origo power (oo=[][]=xo) žižka power (ox=[][]=xo) EX DC power (xx=[][]=xo) super žižka power (xx=[][]=xx) slepejš power
- gusto318is
to mě posertomik píše:černý a červený?????? měl jsem stříbrný a několik stříbrnejch jsem viděl,černý(diamantschwarc) a červený jsem měl,měl jsem taky lazurblau,a ted mám fialovou met-přestříkáno z bilý-všechny z němec s IS štítkom-takže.
teď sem čuměl na autoskauta a je tam jak alpinweiss, tak silber....tomik píše:černý a červený?????? měl jsem stříbrný a několik stříbrnejch jsem viděl,černý(diamantschwarc) a červený jsem měl,měl jsem taky lazurblau,a ted mám fialovou met-přestříkáno z bilý-všechny z němec s IS štítkom-takže.
takže mi zřejmě něco ušlo