desp píše:2hyry : Hodně štěstí a pevných nervů při poslouchání s odpuštěním blbých keců Lišky s naváděním v koktavém podání. Ono je to možná chvilku zábavné, ale když s ním jedeš řádově tisíce km, spolujedoucí majitel navigace to nechce přenastavit na jiný hlasový doprovod - tak mi věř, že ve chvílích nějakého navigačního problému a stoupající nervozity je to poslední, co bys potřeboval, jsou nějaké přitroublé hlášky koktavého blba. To není nic proti P. Liškovi, kterého mám jinak velice rád, ale ve vypjatých chvílích jeho komentáře NIKDY.
To je pouze osobní zkušenost z letošního zářijového výletu se pokusit ještě vykoupat na jihu v moři. Ale třeba již ze mne mluví generační odstup.
desp sen.
To jsem taky nejednou zažil. Je pravda, že někdy stačí, když člověk čeká na přesné navedení - je třeba na výběr mezi 3 cestama - krkolomný nájezdy na dálnice a říká si, no tak teď najedu na špatnej ( pravděpodobnost 1/3 ) a budu muset jet třeba 10 km, abych si mohl dát vopáčko.
To pak nasere i prodlení v řádu několika málo vteřin, natož koktavej blbec, kterej si z tebe dělá srandu.