Vianoce 2010 co ste dostali v spojitosti s BMW
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
tan pasek je vtipnej napad, ale zajimalo by mne jak funguje samotne zapinani, neni to jen spis atrapa pasku bez nakyho seriozniho pouziti na ukor recese?Marwes píše:to pip: ten znak je na tom takovej vyblitej ale jinak krutý... ty benzinoví zapalovače furt ztrácím tak třeba teď to bude v poho když je v přesce
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
nene pasek fakt funguje... na jedne straně přesky je kovová tyčinka s takovou kuličkou na konci která se prostrčí dírkou v opasku.Max-Max píše:tan pasek je vtipnej napad, ale zajimalo by mne jak funguje samotne zapinani, neni to jen spis atrapa pasku bez nakyho seriozniho pouziti na ukor recese?Marwes píše:to pip: ten znak je na tom takovej vyblitej ale jinak krutý... ty benzinoví zapalovače furt ztrácím tak třeba teď to bude v poho když je v přesce
Jinak pásek je z aukra: http://aukro.cz/item1380968797_bmw_zapalovac.html
Ex E34 525i saloon
Ex E30 318i Tour
Ex E32 735i
Aktual non BMW
Ex E30 318i Tour
Ex E32 735i
Aktual non BMW
Ne, celkove se mi to libi. I napad dobrej. Jen me obecne serou ty hadry a dalsi podobny kraviny, jako Ferrari, BMW, Mercedes "kolekce", vonavky, atd. co vyrobi nekdo, kdo to bezne vyrabi a pak se na to naplacne znak automobilky a z trika je najednou Ferrari triko. Trochu mi unika souvis a taky duvody pro neco takoveho. Prijde mi to jakobych si koupil...nevim...gate Lidl, nebo nosil Billa ksiltovku, co maji ti typci, co makaji v Bille.Marwes píše:to pip: ten znak je na tom takovej vyblitej ale jinak krutý... ty benzinoví zapalovače furt ztrácím tak třeba teď to bude v poho když je v přesce
ED - Na ty privesky se taky chystam.
- Dudek Lubomír
Tak ja jsem si jeste vyrobil k vanocum snowboard
))
gangsterova-318i-m40-bavarian-autosport ... rt,15.html
A ještě jsem od mojí slečny fásnul cibule:
Uploaded with ImageShack.us

A ještě jsem od mojí slečny fásnul cibule:

Uploaded with ImageShack.us
- -> K@rlos <-
Pěkný hodinky ... Jako by jsem je viděl u sebe na ruce ...Gangsta píše:Tak ja jsem si jeste vyrobil k vanocum snowboard))
A ještě jsem od mojí slečny fásnul cibule: http://img534.imageshack.us/img534/5961 ... 544.th.jpg