od ridici jednotky vede kabel (viz obr.) kterej konci v mistech u jednotky ABS u ridice ale neni nikde
zapojen tak me napadlo jestli nekdo nebudete vedet kam s nim

Tacho signál.Maranelo píše:Cauves mam dve otazecky tak jestli nekdo vi at prosim odpovi![]()
![]()
1 od ridici jednotky vede kabel (viz obr.) kterej konci v mistech u jednotky ABS u ridice ale neni nikde
zapojen tak me napadlo jestli nekdo nebudete vedet kam s nim![]()
![]()
no nesvitej nemam je svitici a okna fungujou furt protoze jak pisu je to na pojistku (konektor) zapalovace a do toho jde stava staleDAN píše:toršku off topic: tlačítka ovládání el. oken maj svítit, když otevřeš dveře - svítěj ?
esli ne tak to tam máš nějak dodělávaný
Já mám nataženej kabel až k baterce![]()
![]()
Taky by mě zajimalo, kam zapojit origo zásuvku.
nemáte někdo nějaký "schéma" co kam zastrčit do tý "zásuvkovnice"
No Ondro nevim BC jsem zapojoval nedavno ale zadny kablik mi volny nezustalondra_m píše:Tacho signál.
Nicméňe si nepamatuju kam s ním Ale myslím, že to patří do velkého BC:?:
Maxi to jo ale pokud to nejaky umel predemnou nejak bastlil tak to podle tvaru konektoru nepoznam a s tim merakem mate čicky pravdu budu ho muste kuwa koupitMax-Max píše:Do tej zasuvkovnice pod budikmi sa konektory nedaju prehodit - kazdy tvar konektoru je jedinecny a ku kazdemu konektoru prislucha konkretna poistka, da sa to lahko premerat multimetrom ktora to je, aj ked nie je momentalne v poist. skrinke. Su tam myslim aj dva alebo tri jednopolove rovnake, ale maju zhodne napatie aj zdroj z poistky, takze su de facto dupli-, resp. triplicitne.
Ondra ma pravdu, presne takyto konektorik sa mi pri montazi BC v kablovacke zvysil, konecne viem, kam patri.Maranelo píše:No Ondro nevim BC jsem zapojoval nedavno ale zadny kablik mi volny nezustalondra_m píše:Tacho signál.
Nicméňe si nepamatuju kam s ním Ale myslím, že to patří do velkého BC:?:jen pro nezavisle topeni a to nemam
![]()
No moment kdyby to bylo tak jak pisete proc by ten kabel mel cca 1,5m a ne nejakych 30cm aby dosahl do BCMax-Max píše:Ondra ma pravdu, presne takyto konektorik sa mi pri montazi BC v kablovacke zvysil, konecne viem, kam patri.Maranelo píše:No Ondro nevim BC jsem zapojoval nedavno ale zadny kablik mi volny nezustalondra_m píše:Tacho signál.
Nicméňe si nepamatuju kam s ním Ale myslím, že to patří do velkého BC:?:jen pro nezavisle topeni a to nemam
![]()
2 All: aku ma funkciu pre BC???
Ten moj konektor vychadza z kablovacky hned pri budke BC a trci cca 3O cm, takze do RJ by to mohlo byt.Maranelo píše:No moment kdyby to bylo tak jak pisete proc by ten kabel mel cca 1,5m a ne nejakych 30cm aby dosahl do BCJak jsem tak koukal cecky kabely jsou na delku tak akorat od BC do budiku, od BC k teplotnimu cidlu, atd... aby dosahl.
ved prave, preto sa aj ja pytamMaranelo píše:A ta pripadna funkce pokud je to opravdu k BC by me taky zajimala protoze jsem si myslel ze čecky info si bere BC z budiku
Myslim ze mluvime kazdy o jinem kabluMax-Max píše:Ten moj konektor vychadza z kablovacky hned pri budke BC a trci cca 3O cm, takze do RJ by to mohlo byt.![]()
Vzdyt ti vse funguje, tak proc volat hotline?Maranelo píše:... uz jen budu prosit pana boha aby se o teto pohadce doslechl Francis a jeho tri cerne vousy![]()
nemam predplacenou jeho linku kuwa
Čecko funguje ale ne tak jak z tovarnyFrancis píše:Vzdyt ti vse funguje, tak proc volat hotline?Nechce se mi rozebirat dekl pod volantem a tak jen tipuju ze jde o kabel na iX propojujici RJ motoru s RJ ABS. Pokud nemas ctyrkolku zustava kabel nezapojeny.
jo jo vypadá to jako zástrčka třeba od televize... to je ABSLukáš325e píše:Hele, čím ten drát končí u toho ABSa? Myslím jaký je na konci konektor... Mě tam totiž taky cosi leží a nevím k čemu. Konektor je kruhový, bílý a trčí z něj 2 kolíky. A tentýž volný konektor je i na druhé straně motorového prostoru pod nádržkou ostřikovačů...