Kurňa,v uterý 9 plnotučných,ve středu 11 + nějaký štamprdlata,ve čtvrtek 12...a dneska zatím jedno...byl to hold náročnej týden na montážiChuck47 píše:porád dáme macochu dáme macochu... já bych třeba dal škopka
Dáme Macochu???
- zdene
 - E30.cz mecenáš

Re: ...
No jako určitě jo ale se mnou je to těžký...přes týden jsem na montáži a o víkendu doháním vše co sem nestihl...stavím,dávám do kupy e30 a ještě mraky dalších pičovin takže volnýho času moc nezbejvá a když se nějakej najde tak třeba odpočnout do kina atd...Hotty E30 píše:a nedáme pak třeba ještě i někdy jinej termín? sníh snad bude ne
Třeba už teď vím že do konce roku se na Macochu na 99% nedostanu...ale co,si to pak vynahradím na suchým asfaltu
E46 330D
E30 323i
 327i 
 325i 
 335i 
 328i
X5 4,8is
						E30 323i
X5 4,8is
- MattyX

jj s maysnerem nez sme ty pojezdy do trici nejak vymyslel to byl taky dobrej oprczdene píše:To není jen tak pic pic,čtyry šroubky a je to tam,je potřeba to trochu rozmyslet posvařovat atd a na ulici se tohle mastí blbě...Gangsta píše:Tak nesed u PC a mazej montovat!!!
Strongflex - E30,E36,E46,E90 a i jiné značky ! pro info o cenách a dodání SZ 

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8
Mám prázdnou garáž!!! Kastl piv a je z toho krásnej víkend...zdene píše:To není jen tak pic pic,čtyry šroubky a je to tam,je potřeba to trochu rozmyslet posvařovat atd a na ulici se tohle mastí blbě...Gangsta píše:Tak nesed u PC a mazej montovat!!!
BMW E30 325i M-technic II
						jj. do e36 sly trosku rychleji, jen diky rozbite vrtacce jsem je neudelal za jeden denMattyX píše:jj s maysnerem nez sme ty pojezdy do trici nejak vymyslel to byl taky dobrej oprczdene píše:To není jen tak pic pic,čtyry šroubky a je to tam,je potřeba to trochu rozmyslet posvařovat atd a na ulici se tohle mastí blbě...Gangsta píše:Tak nesed u PC a mazej montovat!!!si kupoval silace od powerflexu ? my sme na zkousku vzali tedka do prednich ramen od tech polaku ty strong flexy , sou za polovic tak sem zvedav
a pak pujdu taky do zadku komplet
uz at jsou silace doma a muzu testovat
Nabizim bezny servis na starsi BMW ale i jine znacky. Zastavby a upravy prevazne E36 a E30 
Tel.: 736 231 838
- zdene
 - E30.cz mecenáš

A použili ste ty univerzální pojezdy co sou k sedačkám(samozřejmě s úpravou) nebo ste tam namastili nějak originální e30??
Mě přijde že by bylo lepší tam hodit e30 pojezdy...
Zkoušel jsem upravovat(prodlužovat) ty univerzály a asi WRONG WAY

Nejvíc na piču je u těch univerzálů je,že přišroubuješ přední 2 šrouby(matky) a pak by sis měl sedačku posunout pojezdem aby se přišroubovala vzadu a vono hovno,pojezd se zarazí o ty přední dva šrouby takže k těm zadním se ani náhodou nedostaneš a z toho důvodu usuzuju že to bude chtít origo e30 pojezdy a ty upravit

JJ,mám doma Powerflexy na celej zadek tj 9 kousků,na předku už mám tvrdý siláče.
Kalisu,to zní jako výzva
  3 bečky Starobrna s chlaďákem se  mě povalují doma tak že by???  

Si dělám prdel...teď na to nemám čas,potřeboval bych někoho kdo to spichne
  Přednější je dokončení ložnice...a když sme u toho,jsou Vánoce,zrovna jsem dovečeřel,dám 10 minut výdech a jdu natáhnout na stěny fajnovou  

Mě přijde že by bylo lepší tam hodit e30 pojezdy...
Zkoušel jsem upravovat(prodlužovat) ty univerzály a asi WRONG WAY
Nejvíc na piču je u těch univerzálů je,že přišroubuješ přední 2 šrouby(matky) a pak by sis měl sedačku posunout pojezdem aby se přišroubovala vzadu a vono hovno,pojezd se zarazí o ty přední dva šrouby takže k těm zadním se ani náhodou nedostaneš a z toho důvodu usuzuju že to bude chtít origo e30 pojezdy a ty upravit
JJ,mám doma Powerflexy na celej zadek tj 9 kousků,na předku už mám tvrdý siláče.
Kalisu,to zní jako výzva
Si dělám prdel...teď na to nemám čas,potřeboval bych někoho kdo to spichne
E46 330D
E30 323i
 327i 
 325i 
 335i 
 328i
X5 4,8is
						E30 323i
X5 4,8is
pouzity ty uni. ale je to cely predelany. srouby nam taky zadrhavali, nesmi jit do pojezdu vetsi jak na 13ku klic a kdyz mas v pojezdu matku, nesmi ti z ni sroub skoro koukat. jsou vyrobeny mezikusy z pasoviny, ty primontovany k podlaze a cely nejak sestaveny, vypodlozeny nastavovanim pasu z e36 a privareny k zakladnim pasovinam ............. chce to videt nazivo nebo aspon na fotkach. ale vojtik nebude chtit sedacku ven montovat. uz porod to bylo tam dostat 
 v trice ty pojezdy vychazi skoro nad vsechny 4 origo srouby a je to napikacu. v e36 jsem si vyrobil konstrukci na kterou jsem to pekne primontoval

Nabizim bezny servis na starsi BMW ale i jine znacky. Zastavby a upravy prevazne E36 a E30