Tak nějak jsem to původně pojal já...teď s tím mám jeden jedinej problém...nedokážu si představit, že se toho někdy vzdámHanzz píše:pokud je ta moznost, tak si uzij nejakej cas jezdeni v sedme, je to fakt prijemny, vyplati se si to vyzkouset si to a jak bylo zmineno, treba uz se to pak nepostesti...
Spotřeba 7er e32
E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
Nakakat, kočárek se k "LPG bojleru" vleze... Nebo nechám na zadní část na pojistku spadnout tvárnici a vytvořím si z toho toura... Už jsem to počítal, že jít do něčeho jakože "praktickýho a normálního" se mi vůbec nevyplatí...
Nicméně souhlasím s tím názorem, aby si to zkusil, dokud nemusí řešit ostatní okolnosti...a z vlastní zkušenosti vím, že na palivo je vždycky i kdyby do huby nebylo...nevím, jak, ale funguje to
Nicméně souhlasím s tím názorem, aby si to zkusil, dokud nemusí řešit ostatní okolnosti...a z vlastní zkušenosti vím, že na palivo je vždycky i kdyby do huby nebylo...nevím, jak, ale funguje to
=> WildWerke
mel jsem 735iA po Praze 15-17 v normalnim rezimu..
dalku pod 10 nedas..
dalku pod 10 nedas..
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Jen pro informaci. Zatím všechny M30 s podtlakovým LPG co jsem viděl "bouchaly" = když se tomu naložilo, dal se plnej ceres tak to směšovač nedokázal nakrmit, klesla koncentrace plynu pod kritickou mez a prásk. Takže se doporučovalo předjíždět na benzín....mamomi píše:aktuálna téma aj pre mňa, no ja hľadám E32 rovno s LPG. Ale zatiaľ žiadne slušené ponuky mi neprišli, alebo som nenašiel. Asi slabo hľadám
Můj závěr - větší motory jak 2,5l s podtlakem nebrat.
BMW The Ultimate Driving Machine
Vy jste taky chytrý jak rádia, "vobadva"MarfyE34 píše:Asi takARMAN píše:neboj Wilde, tvoje budouci manželka si to bude schopna představit velmi jasněnakonec to stejně bude nějakej kombíkovej koncern s nablýskaným lakem a odřenejma hliníkáčema od obrubáků
Ale k tématu...s tím podtlakem na M30 má DAN pravdu, co já vím z doslechu, tak snad nebyl nikdo, kdo by minimálně neměnil prošlehlou váhu z tohoto důvodu... Nevidím moc důvod, proč nepořídit (když už) E32 (,tak)třeba s M60 a případně sekvencí...
=> WildWerke
Kuba318ie30 píše:jak ho znám, tak tenhle student má nalítáno fakt hafo, ten kluk žije v autě...od doby co má papíry jezdí autem pomalu i z obýváku na hajzlík....žejo Honzo?Dudek Lubomír píše:Pokud na ni máš,jdi do ní.Třeba už v takovym autě v životě jezdit nebudeš.Já když sem ji měl,žrala ve třílitru do jedenácti,ale to je šólich,že klobouk by tě natřel.Horší to je s udržovánim.Je to starej vůz a jakákoliv lajdačina v servisu se nevyplácí.Pak se to celý položí jak domeček z karet a bude to jen pro zlost.
Ale pokud jsi narazil na dobrej kus,neboj se toho.
Kolik má najeto student v automobilech této značky a jaké jsou jeho zkušenosti????
1+WilD píše:Tak nějak jsem to původně pojal já...teď s tím mám jeden jedinej problém...nedokážu si představit, že se toho někdy vzdámHanzz píše:pokud je ta moznost, tak si uzij nejakej cas jezdeni v sedme, je to fakt prijemny, vyplati se si to vyzkouset si to a jak bylo zmineno, treba uz se to pak nepostesti...![]()
Ne to nepůjde jelikož mám jen malý BCARMAN píše:počkej až se to srovna, pokud jsi delši dobu stal s zapnutym motorem tak čisla lezou rapidně nahoru, za 1-2 tydny budeš znat průměr dle BC
To mi jinak připomíná že nemám BC podsvícení.Všechno na něm fachá a žárovky jsou dorý ale nesvítí nevím proč...
Doufám že tu spotřebu má taky na svědomí ten bílej sajrajt a věčný škrábání při parkování
taky sem měl v e34 535i LPG a jak řikáte. Když se mu dal plnej od spoda to jelo, ale okolo 5000ot to byl konec a přestávalo to jet. jednou sem se takhle bavil s taxikářem a ukazoval mi, že má taky m30 na plyn a že mu to dělalo to samí. Tak to dal do servisu a dali mu tam jinej směšovač, prej z v8, od tý doby to neni poznat lpg/benzin ..
Tak nevim co je na tom pravdy .. ??
Jinak spotřebu sem radši nikdy nezkoumal .. ale bylo to hodně

Tak nevim co je na tom pravdy .. ??
Jinak spotřebu sem radši nikdy nezkoumal .. ale bylo to hodně
Toyota KE35, AE86, Golf Mk2 20v turbo, BMW E30 335i tour, E30 335i Turbo coupe, E30 324td chromák sedan, E34 520i tour
- Night.chimera