Přesně, teď mi to taky řekli v Praze v depozitu, že plná moc může bejt ručně psaná bez ověření notáře, takže pohodaTUŇÁK píše:Co se týká registru vozidel tak plná moc ověřená být nemusí...

To je známá věc, ale tahle hovadina s daní, jak ty řikáš, byla zavedená od 1.1.2009, tzn. když to máš na sebe odhlášený do konce roku 08, tak se tě to netýká, tudíž Jardžínovi tohle nepomůžeBigFish píše:No pokud se nepletu tak pokud jsi to na sebe dal do polopřevodu dřív než byla zavedená tahle hovadina s daní tak by jsi ji platit neměl.
To mi příjde jako blbost. Už jen že by to osobu se ZTP mohlo nějak omezit v ježdění. Tím neříkám že jakkoliv postižený člověk bude ročně střídat několik aut, ale stát se může ledacos. (nehoda, odcizení, závada)PÍŤÁK píše:Ono to půjde, ale držitel ztp si bude moct na sebe přihlásit třeba jen jedno auto ročněale chtělo by to něco oficiálního...
Poptávám rady a následné advokátní zastoupení mé osoby ve věci propadnutí věci státu. Konkrétně jde o můj automobil zn. Subaru Impreza. Ve zkratce: místním šerifům ztrážícím klid a pohodu v České Lípě není libo bíločerné auto s křídlem. Po naprostém vybodování/za technický stav vozu-vše orig.! , za pásy a za parkování/ mě byl odebrán řidičský průkaz!!! S tím, že mi bylo poté sděleno, že jsem pro společnost velmi nebezpečný, jestliže sedím za volantem!!! Ani jeden bod dolů za rychlost, za červenou či jiný závažný prohřešek!!!Ve finále mě byl vůz odbrán, ikdyž mě četníci za volantem nechytli, následně byl dopraven do policejního skladu, kde čeká na rozhodnutí soudu ve věci propadnutí státu. Řidičský průkaz mě živil, nyní přežívám jak se dá. Nedělám ze sebe chudinku, svatouška, který za nic nemůže, jen mě způsoby policistů, přijdou až přespříliš. Tím chci říci, že nejsem milionář a tak se bojím obrátit na jakéhokoli advokáta s tím že za představení by si účtoval 3000kč..? Nemám s tímto problémem žádné zkušenosti a tak žádám o radu či následnou pomoc mého problému. Předem velice děkuji