hlavni je vypnout protiprokluz a osedlat DTM
Mercedes Benz world/truck racing
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
Mercedes Benz world/truck racing
hrajete to nekdo? ted jsem se tyden valel doma a tak jsem hledal ruzne zkracovace dlouhe chvile a tohle se mi docela libi.
Hlavně se koukni sem http://worldracing.ath.cx/downloads/#other
můžeš pak osedlat i E30
a prográmek na upravu motoru a jízních vlastností auta je taky super 
můžeš pak osedlat i E30
- Blumen_071
Vyborne, takze bych taky poprosil, budou dlouhe zimni vecery...a kdyz se tam da jezdit tricitkou, tak to minimalne musim zkusit, snad mi to na moji plecce pujdeMatyas píše:Plná verze je na disku, který koluje mezi kámošeme. Řeknu si oněj a vypálim na cd. Předávku pak můžem udělat na nejbližším srazu
- Blumen_071
- Blumen_071
- Blumen_071
tak mam ty trucky. docela pekny ale cekal jsem vic. je zajimavy ze behem 20minut co jsm to hral jsem dokazal 2x oddelat motor a bouchnout kolo ale proste se to blbe ovlada a nebo si musi clovek zvyknout ze to hovado jezdi jinac nez osobak
pokud to chce nekdo smahnout tak se rychle hlaste pac to asi budu brzo mazat
pokud to chce nekdo smahnout tak se rychle hlaste pac to asi budu brzo mazat
- Blumen_071
tak jsem to ted zas par minut trapil a hratelnost fakt nic moc ale asi je to tim ze v garazi se da ladit fura veci a pac nevim co pisou (angl) tak jen pritvrdim podvozek a jedu.
motor usmazis v pohode, proste to vytoc do krve a nerad. zacne to kourit a pak BUM
no a stroj jde demolovat obecne, narazy atd...
kdo chce tomu to vysmahnu za prazdny CD s krabickou, zadny papirovy obal. dalsim alternativnim odmenam se nebranim
nejvetsi problem bude kdy a kde
rozhodne si ale myslim ze MB world racing bude o hodne lepsi, mel jsem demo a hratelnost je bomba
motor usmazis v pohode, proste to vytoc do krve a nerad. zacne to kourit a pak BUM
kdo chce tomu to vysmahnu za prazdny CD s krabickou, zadny papirovy obal. dalsim alternativnim odmenam se nebranim
nejvetsi problem bude kdy a kde
rozhodne si ale myslim ze MB world racing bude o hodne lepsi, mel jsem demo a hratelnost je bomba
- Blumen_071