ségra super Plešnice - pár hodin poté
Zato já jsem to zatáhl za plzní a probudil jsem se u rudný, koukam a Prox ani Fikux nikde, když jsem se podíval Maovi na tacháč a byo tam 180 tak jsem se ani nedivilFikux píše:Sraz super !!!ségra super
a k cestě domů můžu říct jen to, že sem neměl náladu závodit, takže sem to řešil tempomatem na 120km/h sedačka do polohy ležícího střelce a hudba více než nahlas a pohodička
Co to kecas, byl jsem porad za vama az kousek za rudnou sem to zatah na radotinMiguel píše:Zato já jsem to zatáhl za plzní a probudil jsem se u rudný, koukam a Prox ani Fikux nikde, když jsem se podíval Maovi na tacháč a byo tam 180 tak jsem se ani nedivilFikux píše:Sraz super !!!ségra super
a k cestě domů můžu říct jen to, že sem neměl náladu závodit, takže sem to řešil tempomatem na 120km/h sedačka do polohy ležícího střelce a hudba více než nahlas a pohodička
5er
kecas...kdy prosimte jel nekdy mao pres 120???? nebo ze by si posunul rucicku?Miguel píše:...když jsem se podíval Maovi na tacháč a byo tam 180 tak jsem se ani nedivilFikux píše:Sraz super !!!ségra super

Tebe jsem neviděl už za plzní a navíc si jel pořád 80 kvůli kopretinceProx píše:Co to kecas, byl jsem porad za vama az kousek za rudnou sem to zatah na radotinMiguel píše:Zato já jsem to zatáhl za plzní a probudil jsem se u rudný, koukam a Prox ani Fikux nikde, když jsem se podíval Maovi na tacháč a byo tam 180 tak jsem se ani nedivilFikux píše:Sraz super !!!ségra super
aby si nenaškrobil kůži, prej pak jdou ty bílý fleky blbě dolůGeRoX píše:hmmm...a jaky jsi mel ty?Fikux píše:Raon píše:Tak to my sme se loudaly s nasim peklostrojem asi kilem a byly sme radi, ze nam vydrzely gumy i benalkaždej má při jízdě jiný starosti
![]()
To GeRox: hlavně že jsi držkoval jak jsem jel cestou tam rychle
Proxe se musím zastat, držel se docela statečně ale je fakt že jsem jel trochu na spotřebu
member of zewl crew
No joo, se nediv ze jsi me nevidel kdyz si to zatahl hned za plzniMiguel píše:Tebe jsem neviděl už za plzní a navíc si jel pořád 80 kvůli kopretinceProx píše:Co to kecas, byl jsem porad za vama az kousek za rudnou sem to zatah na radotinMiguel píše: Zato já jsem to zatáhl za plzní a probudil jsem se u rudný, koukam a Prox ani Fikux nikde, když jsem se podíval Maovi na tacháč a byo tam 180 tak jsem se ani nedivil
5er
Dotaz na organizatory: nezbyla nahodou nejaka prebytecna samolepka z Plesnic?
Uzmul jsem si tu s tim jednodussim designem a jednu klasickou, ale ta jednodussi se mi v aute podela neznamo kam (lezely obe za popelnikem v odkladacim prostoru) a druhou mi znicila nejmenovana osoba, ktere jsem dal ukol ji obstrihnout.
Uzmul jsem si tu s tim jednodussim designem a jednu klasickou, ale ta jednodussi se mi v aute podela neznamo kam (lezely obe za popelnikem v odkladacim prostoru) a druhou mi znicila nejmenovana osoba, ktere jsem dal ukol ji obstrihnout.
Jo něco zbylo,schovám ti to na příštěJirka325 píše:Dotaz na organizatory: nezbyla nahodou nejaka prebytecna samolepka z Plesnic?
Citroen Xm 2,1td 780 500km
e34 525tds touring 258 500km
e30 325tds rekonstruktion-new motor pripraven
No někdy snad dorazíme,a budeme mít V.I.P.?nebo je nám budeš dělat přímo ty osobněJirka325 píše:Uff to jsem si oddech, Lucky uz mi psal, ze mi to kdyztak poslete po Foxovi, kdyz jezdi do Plzne, nebo pokud nekdy Plzenska banda zavita na biftecky, bude jiste vitanazahy píše:Jo něco zbylo,schovám ti to na příště
Citroen Xm 2,1td 780 500km
535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30