E34 přední levý blatník+možná dveře v bílem
E34 přední levý blatník+možná dveře v bílem
Zdravím,koupím přední levý blatník v bílém provedení bez koroze a bez škrábanců. Děkuji. Kladno a okolí,pište do sz dík.....dojedu tak do 50ti km vzdálenosti.
Naposledy upravil(a) Lardos dne 04. 12. 2010 11:42, celkem upraveno 2 x.
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Re: E34 přední levý lem+možná dveře v bílem
cože ? To je nějaká rýmovačka - přední levý lem se znakem "eMLardos píše:Zdravím,koupím přední levý lem,nejlépe se značkou "M" řady v bílém provedení bez koroze a bez jediného škrábanečku. Děkuji. Kladno a okolí,pište do sz dík.
jakej "lem" ?
BMW The Ultimate Driving Machine
DAN píše:cože ? To je nějaká rýmovačka - přední levý lem se znakem "eMLardos píše:Zdravím,koupím přední levý lem,nejlépe se značkou "M" řady v bílém provedení bez koroze a bez jediného škrábanečku. Děkuji. Kladno a okolí,pište do sz dík.
jakej "lem" ?
lem je blatník

- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Tak to asi ani nemá cenu se s tebou moc vybavovat, protože podle tvý řeči budeš z daleka.Lardos píše:DAN píše:cože ? To je nějaká rýmovačka - přední levý lem se znakem "eMLardos píše:Zdravím,koupím přední levý lem,nejlépe se značkou "M" řady v bílém provedení bez koroze a bez jediného škrábanečku. Děkuji. Kladno a okolí,pište do sz dík.
jakej "lem" ?
lem je blatníkLEMY....blatníky

Ještě mi tam dost falíruje ta značka M. Kde jako má na blatníku bejt ?
BMW The Ultimate Driving Machine
DAN píše:Tak to asi ani nemá cenu se s tebou moc vybavovat, protože podle tvý řeči budeš z daleka.Lardos píše:DAN píše: cože ? To je nějaká rýmovačka - přední levý lem se znakem "eM
jakej "lem" ?
lem je blatníkLEMY....blatníky
![]()
Ještě mi tam dost falíruje ta značka M. Kde jako má na blatníku bejt ?
je to z eMkový řady a má to tam tu značku IM s červeným a modrým proužkem. Takhle to myslím. Jinak jsem západ čech co ty ?