jj sem ridic tramvaji jak chces nasadit busy kdyz nemas lidi kterys nima budou jezdit to chvilku trva a praxe je takova ze se to vetsinou odstrani do rozumny doby ale to nemuzem vedet ze tam jsou dva po kratky dobezahy píše:ok,ja beru ze lidi,kolikrat znemozni provoz tramvaji,cestou do prace je spoustu blbu co prekazi na kolejich,ale za hodinu nenasadili ani nahradni busy?jindy byvaji pohotovejsi,a prece za sluzby kterou platim a ona se neuskutecni,bych mohl byt snad trochu rozcilenyNight.chimera píše:hele podekuj tem blbum co nam jeli do kolejiste a zustali tam vyset jeden osobak a o kousek autobus proto sme nemohli jezdit DP je v tom nevine to blbci netusej ze tam nejsou panely ale jen betonovy prazce na kterejch jsou kolejezahy píše:zimni radovanky si uzivam paradne,dnes nejezdily tramvaje do řep,takže jsem sel z motola do řep v v chumelenici pesky,rad si to nekdy zopakuji,dekuji DP
miluju lidi co nadavaj na DP aniz by vedely duvod proc nejedema vubec nechme to byt
PS:delas u DP?
Zimni radovanky 2010/11
- Night.chimera
520i E34 M50 pekne auto

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

- Night.chimera
nesmysl na parkaci mi stoji snehova koule uz 3dny nevyjizdim letnaky mam ale nemam sterac resp.mam ale nefunkcni takze pro tuto zimu chimera odstranenZáchvat píše:¨ARMAN píše:fronty jak krava kvůli borcům na letňakach
Night.chimera ?
520i E34 M50 pekne auto

- Night.chimera
to zjištění tě asi teprve čeká, ale on není problém s tím autem jet rychle, zatočit, pokud nezmatkuješ, ale blbě se zastavuje v případě nenadále událostimarty87 píše:No musím říct, že Clio je super winterkára. Včerejšek a dnešek fakt prdel. Jinak nechápu proč všichni jezdí po uježděnym sněhu 20 - 30kmh
I brzdy jsem zkoušel, nebojKuaJa píše:to zjištění tě asi teprve čeká, ale on není problém s tím autem jet rychle, zatočit, pokud nezmatkuješ, ale blbě se zastavuje v případě nenadále událostimarty87 píše:No musím říct, že Clio je super winterkára. Včerejšek a dnešek fakt prdel. Jinak nechápu proč všichni jezdí po uježděnym sněhu 20 - 30kmh
Clio RS 2009 - malá raketa odešla. Ropa TDCi power přišla
zima
vcera vecer to bylo bezva, odjel sem z nagana a najednou sem byl na budejarne, ani nevim, jak sem se tam vzal, porad sem odbocoval a hledal hezky zatacky. to vite, s dvoulitrem si clovek moc srandy neuzije, tak aspon tu zimu si uzivam.
E34 525iT. ale je to nekonecnej pribeh. sekery koupeny, hura na renovaci, opraveno, jde se lakovat. M50B30TU stroker v pozvolné výrobě...
Co jsem dnes jel z práce okolo nového přazského okruhu, tak směrem na Brno to stálo docela slušně už u Jesenice včetně pravého, ale směr do centra na Spojku fakt nevimRopák píše:Jak to tam dneska kluci vypadá v tý Praze? Ještě je to ukrutný parkoviště na D1 na příjezdu od Brna? Jsem nucenej tam zejtra jet, takže bych nerad strávil v koloně celej víkend...
No smoke, no fun...

Dneska ráno jsem jel úsek od Úval do Letňan 3 hodiny v kolonách. Levé lýtko mám od šlapání na spojku po dnešku snad dvakrát větší než pravé
Odpoledne cestou zpátky to už celkem šlo, akorát kousek po E55 jsem málem rozložil auto na zmrzlých traktorových stopách. Při 20km/h jsem musel dávat pozor, abych si neukousnul jazyk
Ráno jsem navíc trochu pomáhal silničářům, protože lízátko bylo téměř neustále v záběru
Ale stejně mě ten sníh pořád baví
Přesně, a pak frajer najede na na dálnici a pere to 160km/h, přijde most a on se diví že je to namrzlémarty87 píše:No musím říct, že Clio je super winterkára. Včerejšek a dnešek fakt prdel. Jinak nechápu proč všichni jezdí po uježděnym sněhu 20 - 30kmh
Rezavějící stodvacetštyry, zinkovaná 996, W211 type RAL 1015 v astronomickym nájezdu, hrdý majitel fichtla
- MattyX
dneska (4.12) tam maji kluci z blanska zcukaFusion píše:Byl už někdo? Hlídají to nějací bubáci?
Strongflex - E30,E36,E46,E90 a i jiné značky ! pro info o cenách a dodání SZ

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8

http://www.piston.cz-Service&Performance partner
https://youtu.be/VmWfNjhhCH8
- dvermanapred
Kdo tady mluví o 160kmh? Sorry ale ject 20kmh, to už mohli jít pěšky.Semry píše:Přesně, a pak frajer najede na na dálnici a pere to 160km/h, přijde most a on se diví že je to namrzlémarty87 píše:No musím říct, že Clio je super winterkára. Včerejšek a dnešek fakt prdel. Jinak nechápu proč všichni jezdí po uježděnym sněhu 20 - 30kmh
Clio RS 2009 - malá raketa odešla. Ropa TDCi power přišla
a