E30 cupé automat???
E30 cupé automat???
Ahoj Baworáři, prosim Vás jen se zatim ptám... Je možný ještě někde schrastit E30tku 4válec automat? Pokud možno v dobrym stavu za rozumnej peníz? V červený barvě je vítěz!Zatim jen poptávám než prodám E30 318is, na přítelkyni síla a se svorem se bojim že se někde vybourá a zbavit se jí zatim nechci! Dobře vaří
Je toho už na mě moc co musim dát do kupy, 535i E28 už skoro hotová, ted koupil favorita na lpg
a už to nestíham... Díky Honza
...
sorry za ot, ale myslim, ze svor je akorat lepsi, kdyz to vylozene neprepali a iso zas takovou silu nema. dnes tak jede skoro kazda nafta
e30 327i Z4.45 touring
"Nemusime se bat tech, co nic nevedi, ale tech, co si mysli, ze vedi vsechno!" (asi gerhard schroder)
"Nemusime se bat tech, co nic nevedi, ale tech, co si mysli, ze vedi vsechno!" (asi gerhard schroder)
Ahoj
Máš pravdu že už to žádnej zátah neni, spíš už je toho na mě moc... Je pravda že u is do top stavu moc nechybí ale stojí mi už 2 roky v garáži a nejsem už schopnej to s 535i E28 zesituovat. Chceme už nějakou E30 hotovou co budem udržovat v dobrym stavu a mít už nějakou radost doma. Takže nejlépe automat.
Ahoj
Aloisi neboj, jen co pojedu do Chebu cca 10.12. tak nafotim a pošlu, vždyt jsme domluvený... Ted žádný fota nemám tak zatim bez foto se mi nechce dávat inzerát když je každej chce vidět... Vždyt víš. Zatim co mohu: Grafitshcwarc-metalic, žádnej tuning, origo stav a do top mu až zase tak moc nechybí
Nechci nic předem slibovat protože to neni na beton dořešený, třeba ho uvidim a budu v háji na vážkách... Je to i tak trochu dědictví po člověku at je mu zem lehká! Jinak EKO se neplatí v odhlášce na mě cca 2008. Mám 2 kluky ale jeden nemá peníz a prosí mě abych mu čekal
Druhej by chtěl kupovat nebo šmelit ale všechno zadara a draze prodávat což nic proti ale dělá z lidí blbce a to se mi s nim kšeftovat nechce... Takže zájemce relatyvně mám.