http://www.peceovuz.wbs.cz
Jinak pro členy klubu 20%slevička

NebojMíšánek píše:aby to nebylo to samé jako ta tvoje non-stop odtahovka
Jo za galerii se omlouvám ale je ve výstavbě aby vypadala úhldně a přehledněVasa píše:by me zajimalo proc je do "fotogalerie" potreba heslo...
Ano máme na to speciální pěnu od našeho dodavatele která čistí a konzervuje kůži děláme stím i tapecy koženéZavarenec píše:S tim čištěním "kožených prvků" myslíš i komplet sedačky a tapecy jo? Tak to za 99kč asi brzo půjdete do kopru
Je to brigádaPÁREK píše:kasnar ma brigadu?
Nechci někomu vytírat zrak přeji každému kdo s nečím začíná a dere se na trh a snaží se o boj o zákazníka hodně štestíaristoloser píše:nejbližší vývoj další kasnarovy kariery: příští krok vlastní prodejní a servisní BMW KASNAR CENTRUM,dávám tomu rok,maximálně dva.do dalších deseti let bude hotová tuningová firma ve stylu ALPINA/muže se jmenovat třeba Krkonosina,která za dalších 5 let díky raketově rostoucí oblibě a ůspěchům na akciovém trhu pohltí i mateřský koncern v mnichově.to už je jen krůček k očekávané definitivní změně:automobilka se přejmenuje na KMW /Kasnar Motoren Werke/. a nám,tady na foru,kasnar konečně a definitivně vytře zrak...
To máš fuk, mě by spíš zajímala reference od Tebe, jak Ti Kasnar to auto umyl? Resp podle názvu tématu jsem pochopil že už jsi u něj byl, ne?Vasa píše:by me zajimalo proc je do "fotogalerie" potreba heslo...
proto to asi kasnar pro nás dělá...je to náš SHOWMANSlezo píše:Celkom dobre som sa zabavil nad niektorymi vtipkami
O diagnostiku se nestarám já já se starám o vyčištení automobilů INTERIÉR,EXTERIÉR,MYCÍ LINKAaristoloser píše:a dignostikuješ jim co,a čím?uved nás v obraz tvých schopností,využívaných tolika zákazníky....nebo jsi sám zdiagnostikovaný,panem doktorem?