špatně otvírá zámek
-
špatně otvírá zámek
cus nejderiv sem jednou chtel otevrit auto prez spolujezdce coz sem predtim nikdy nedelal a zasekl se mi zamek.mam central a ty spolujezdcovi dvere nezabiraj.No a ted se mi hodne spatne otviraj dvere i u ridice.zamykaj se celkem v poho ale odemikat moc nejdou.tage to otviram prez kufr.jen me zajima jestli to staci prostriknout nebo co ste s tim delali vy estli se väm to uz stalo.vdaka
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Re: špatně otvírá zámek
Ja cez spolujazdca otvorim iba tie jedny dvere, ostatne su zavrete, mam to tak naschval. Pravdepodobne sa ti poskodil snimac zamknutia vo vnutri dveri spolujazdca. Preto ti aj zrejme ide tazko druha strana, RJ centralu dostava bludne impulzy zo spolujazdcovych dveri, alebo je prepolovana kablovacka centralu. Otvor tapacirungy, vyber motorceky a zamkni mimo dveri, len tak nasucho, potom budes mudrejsi. Ak ich mas prepolovane, odpoj konektor, rucne posun motorcek do polohy aku ma ten druhy a zamykaj a odomykaj nasucho, aby si to vyskusal.Tomáš Rada píše:cus nejderiv sem jednou chtel otevrit auto prez spolujezdce coz sem predtim nikdy nedelal a zasekl se mi zamek.mam central a ty spolujezdcovi dvere nezabiraj.No a ted se mi hodne spatne otviraj dvere i u ridice.zamykaj se celkem v poho ale odemikat moc nejdou.tage to otviram prez kufr.jen me zajima jestli to staci prostriknout nebo co ste s tim delali vy estli se väm to uz stalo.vdaka
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
-