Polizeiwagen 318i sedan,bez EKO

Prodej aut zn. BMW jiného typu, než je E30
Odpovědět
Kenny
BMW pozitivni

Polizeiwagen 318i sedan,bez EKO

Příspěvek od Kenny » 18. 11. 2010 17:03

Takze zatim zjistuju, zda by byl zajem.
Dulezite na zacatek, auto bude na prodej az na jare, az se prehodi motor, ted uz bohuzel neni kde :? Auto bude na prodej s M40tkou, ktera ted truni v kabriu. Co se tyce stavu, myslim, ze jede pekne, obcas doleju trochu oleje, tot vse :wink:
Da se rict, ze vse o aute a provedenych vecech na nem, je v klubovych autech,zde:
318is-sedan-polizeiwagen-t79743.html
Komu se nechce prolezat cele tema v klubovkach, tak se pokusim nejak to shrnout: Auto bylo co se tyka interieru rozebrane, vyvarena a osetrena podlaha. Z vybavy jen vyhrivane sesle (funkcni),radio sony black panel s DO a s CD changerem v kufru,cerna svetla,volant M-TechII (vetsi),central s dalkou. U kabelu k changeru je protazeny jeste jeden kabel, planoval jsem na zasuvku do kufru :wink:
Muze byt bud na kanaldeklech se super zimakama, nebo na 15" BBS se skoro novymi pneu, nebo oboje, to uz je na domluve. K autu mam celkem dost dilu jako el. okna, nejaky kotouce atd., to uz se bude odvijet konkretne od toho co, kdo a za kolik bude chtit.
Technicka je necely dva mesice stara. Jediny co mi tam nasli, byl nacatej levej kulak, jinak nic. Je snizeny, takze celkem tvrdy, zase muzu pridat M-tech pruziny na zmirneni :wink:
Neni to zadna lestenka, ma nejake kosmeticke vady, to uz musi posoudit kazdy sam. EKO poplatek zaplacen.
Samozrejme je moznost prodeje hned i s iSem a se sperou, ale takovou paletu co jsem do toho narval mi nikdo nezaplati, takze bych to ani nerozepisoval :wink:
Momentalne me vic nenapada, kdyztak se ptejte :wink:
Cena:
na 14" - 23000,-Kc
na 15" - 26000,-Kc
Necha se s ni hejbat, podle toho co se sunda a tak, treba cerna svetla, nebo pokud ma nekdo vlastni kola, muze to bejt uplne bez kol, proste se da domluvit hodne :wink:
Fotky v klubovkach, jeste pak mrsknu nejaky sem :wink:
Naposledy upravil(a) Kenny dne 03. 12. 2010 17:15, celkem upraveno 1 x.
Ač jsem si to nikdy nemyslel, jsou i takové situace, kdy tříca přestane mít smysl...

Kenny
BMW pozitivni

Příspěvek od Kenny » 19. 11. 2010 12:27

Jeste doplnim,ze k M40 bude zadni dil vyfucku supersprint primo na M40, zadnej rev, rekl bych prijemne hlubsi zvuk :wink:
Ač jsem si to nikdy nemyslel, jsou i takové situace, kdy tříca přestane mít smysl...

Odpovědět